havadurum

Çanakkale'de Bugün Hava Durumu 30 Aralık

Çanakkale’de 30 Aralık 2023 günü hava durumu verileri açıklandı. Buna göre hava sıcaklığı mevsim normallerinin çok üzerinde seyrediyor. Yılbaşı öncesi Çanakkale’de sıcaklık rekoru kırıldı.

760

Çanakkale’de yaşayan vatandaşlar 30 Aralık 2023 Cuma günü hava durumu verilerini merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, Çanakkale’de bugün hava sıcaklığı 17 dereceye kadar yükselecek. Bu değer, mevsim normallerinin 12 derece üzerinde. Çanakkale’de yılbaşı öncesi sıcaklık rekoru kırıldı.

Çanakkale’de Bugün Hava Nasıl Olacak?

Çanakkale’de bugün hava durumu, bulutlu ve kurak. Gündüz saatlerinde hava sıcaklığı 17 derece civarında seyredecek. Gece ise sıcaklık 12 dereceye kadar düşecek. Rüzgar, güney yönünden orta kuvvette esecek. Nem oranı ise yüzde 80 civarında olacak.

Yarın Hava Nasıl Olacak?

Çanakkale’de yarın hava durumu, bugüne benzer şekilde bulutlu ve kurak. Gündüz saatlerinde hava sıcaklığı 16 derece civarında seyredecek. Gece ise sıcaklık 10 dereceye kadar düşecek. Rüzgar, kuzeydoğu yönünden hafif kuvvette esecek. Nem oranı ise yüzde 84 civarında olacak.

Çanakkale’de Yılbaşı Gecesi Hava Nasıl Olacak?

Çanakkale’de yılbaşı gecesi hava durumu, bulutlu ve kurak. Gece saatlerinde hava sıcaklığı 10 derece civarında seyredecek. Rüzgar, kuzeydoğu yönünden hafif kuvvette esecek. Nem oranı ise yüzde 84 civarında olacak. Çanakkale’de yılbaşı gecesi yağmur ya da kar beklenmiyor.

Çanakkale’de 30 Aralık 2023 günü hava durumu verileri, sıcaklık rekorunu gösteriyor. Çanakkale’de yılbaşı öncesi sıcaklık mevsim normallerinin çok üzerinde seyrediyor. Çanakkale’de yılbaşı gecesi ise hava bulutlu ve kurak olacak. Çanakkale’de yılbaşı gecesi yağmur ya da kar beklenmiyor. (Haber Merkezi)

Paylaş