havadurum

Çanakkale'de Bugün Hava Durumu 29 Aralık

Çanakkale’de bugün hava durumu, sıcaklık 17 derece, bulut oranı %100, rüzgar hızı 2.29 km/sa, nem oranı %63 olarak tahmin ediliyor.

807

Çanakkale’de bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre, Çanakkale’de bugün hava sıcaklığı 17 dereceye kadar yükselecek. Ancak bulut oranı da artacak ve akşam saatlerinde çok bulutlu bir gökyüzü bekleniyor. Peki, Çanakkale’de bugün yağmur yağacak mı? Rüzgar hızı ne kadar olacak? İşte Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili tüm detaylar…

Hava Sıcaklığı Ne Kadar Olacak?

Çanakkale’de bugün hava sıcaklığı, sabah saatlerinde 11 derece civarında seyredecek. Öğle saatlerinde ise sıcaklık 17 dereceye kadar yükselecek. Akşam saatlerinde ise sıcaklık 10 dereceye kadar düşecek. Gece ise sıcaklık 9 derece civarında olacak.

Bulut Oranı Nasıl Olacak?

Çanakkale’de bugün bulut oranı, sabah saatlerinde %0 olarak gözüküyor. Ancak öğle saatlerinden itibaren bulutlar artmaya başlayacak ve akşam saatlerinde çok bulutlu bir gökyüzü oluşacak. Bulut oranı %100’e kadar çıkacak. Gece ise bulut oranı %0’a gerileyecek.

Yağmur Yağacak Mı?

Çanakkale’de bugün yağmur yağması beklenmiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çanakkale için bugün herhangi bir yağış uyarısı yapmadı. Ancak bulut oranının yüksek olması nedeniyle hava nemli olacak.

Rüzgar Hızı Ne Kadar Olacak?

Çanakkale’de bugün rüzgar hızı, sabah saatlerinde 2.29 km/sa olarak ölçüldü. Rüzgar, kuzeydoğu yönünden esecek. Öğle saatlerinde rüzgar hızı 2.29 km/sa olarak devam edecek. Akşam saatlerinde ise rüzgar hızı 2.29 km/sa olarak kalacak. Gece ise rüzgar hızı 2.29 km/sa olarak seyredecek.

Nem Oranı Ne Kadar Olacak?

Çanakkale’de bugün nem oranı, sabah saatlerinde %63 olarak ölçüldü. Nem oranı, öğle saatlerinde %63 olarak devam edecek. Akşam saatlerinde ise nem oranı %63 olarak kalacak. Gece ise nem oranı %63 olarak seyredecek. (Haber Merkezi)

Paylaş