havadurum

Çanakkale'de Bugün Hava Durumu 28 Aralık

Çanakkale’de bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, Çanakkale’de bugün parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklık en yüksek 17 derece, en düşük 8 derece olacak. Rüzgar hızı ise 1.8 km/s civarında olacak. Çanakkale’de hava durumu ile ilgili detaylar haberimizde.

754

Çanakkale’de bugün hava durumu merak edilen konular arasında. Çanakkale’de yaşayanlar ve bölgeye seyahat edecekler, hava durumuna göre planlarını yapmak istiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili son verileri paylaştı. İşte Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili tüm bilgiler.

Bugün Hava Parçalı Bulutlu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çanakkale’de bugün hava durumu parçalı bulutlu olacak. Sabah saatlerinde güneşli başlayan hava, öğleden sonra bulutlanacak. Sıcaklık ise en yüksek 17 derece, en düşük 8 derece arasında değişecek. Nem oranı ise %72 civarında olacak. Rüzgar ise kuzeydoğu yönünden 1.8 km/s hızında esecek.

5 Günlük Hava Durumu Tahmini

Çanakkale’de bugün hava durumu, 5 günlük tahminlere göre de değişkenlik gösterecek. Çanakkale’de bugün hava durumu, 5 günlük tahminlere göre, yarın az bulutlu, 29 Aralık Cuma günü çok bulutlu, 30 Aralık Cumartesi günü güneşli, 31 Aralık Pazar günü ise parçalı bulutlu olacak. Çanakkale’de bugün hava durumu, 5 günlük tahminlere göre, sıcaklığın 17 ile 19 derece arasında, nem oranının ise %72 ile %91 arasında değişeceğini gösteriyor.

Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili tüm bilgileri sizler için derledik. Çanakkale’de bugün parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklık en yüksek 17 derece, en düşük 8 derece olacak. Rüzgar hızı ise 1.8 km/s civarında olacak. Çanakkale’de 5 günlük hava durumu tahmini ise çok bulutlu, az bulutlu, güneşli ve parçalı bulutlu şeklinde olacak. Çanakkale’de hava durumu ile ilgili haberleri de sizler için paylaştık. Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili daha fazla bilgi için Meteoroloji Genel Müdürlüğü web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın. (Haber Merkezi)

Paylaş