havadurum

Çanakkale'de Bugün Hava Durumu 22 Aralık

Çanakkale’de 22 Aralık Perşembe günü hava durumu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, hafif yağmurlu ve ılık olacak. Hava sıcaklığı 14 dereceye kadar çıkacak ve rüzgar güneybatı yönünden esecek. Nem oranı ise yüzde 74 civarında olacak.

1414

Çanakkale’de 22 Aralık Perşembe günü hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çanakkale’de 22 Aralık’ta hava sıcaklığı 14 dereceye kadar yükselecek ve hafif yağmur görülecek. Peki, Çanakkale’de 22 Aralık’ta rüzgar, nem ve basınç durumu nasıl olacak? İşte Çanakkale’de 22 Aralık’ta hava durumu ile ilgili detaylar…

Çanakkale’de 22 Aralık Perşembe günü hava durumu, vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Çanakkale’de 22 Aralık’ta hava nasıl olacak? Çanakkale’de 22 Aralık’ta yağmur yağacak mı? Çanakkale’de 22 Aralık’ta rüzgar, nem ve basınç durumu nasıl olacak? Bu soruların cevabını Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre sizler için derledik. İşte Çanakkale’de 22 Aralık’ta hava durumu ile ilgili tüm bilgiler…

Hava Sıcaklığı

Çanakkale’de 22 Aralık Perşembe günü hava sıcaklığı, mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, Çanakkale’de 22 Aralık’ta en düşük hava sıcaklığı 10 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 14 derece olacak. Hissedilen sıcaklık ise 10 derece civarında olacak.

Yağış Durumu

Çanakkale’de 22 Aralık Perşembe günü yağış durumu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, hafif yağmurlu olacak. Çanakkale’de 22 Aralık’ta yağış olasılığı yüzde 99, yağış miktarı ise 1.2 mm olarak öngörülüyor.

Rüzgar Durumu

Çanakkale’de 22 Aralık Perşembe günü rüzgar durumu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, güneybatı yönünden esecek. Çanakkale’de 22 Aralık’ta rüzgar yönü GGB, rüzgar hızı ise ortalama 3.79 km/s, maksimum 5.4 km/s olacak.

Nem ve Basınç Durumu

Çanakkale’de 22 Aralık Perşembe günü nem ve basınç durumu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, şöyle olacak: Çanakkale’de 22 Aralık’ta nem oranı yüzde 74, basınç ise 1013 hPa olacak. (Haber Merkezi)

Paylaş