havadurum

Çanakkale'de Bugün Hava Durumu 20 Aralık

Çanakkale’de bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çanakkale’de bugün hava açık ve serin olacak. Gündüz sıcaklığı 11 derece, gece sıcaklığı ise 9 derece civarında seyredecek. Rüzgar güneydoğu yönünden 8.1 km/s hızında esecek. Nem oranı ise %79 olacak. Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili detaylar haberimizde.

1307

Çanakkale’de bugün hava durumu, açık ve serin bir gün sizi bekliyor. Sıcaklık 11 derece, rüzgar güneydoğu yönünden 8.1 km/s, nem oranı ise %79 olacak. Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. Çanakkale’de bugün hava durumu, sizin için iyi bir gün olsun!

Çanakkale’de Bugün Hava Durumu: Yağış Yok, Güneş Var!

Çanakkale’de bugün hava durumu, yağışlı ve bulutlu günlerin ardından açık ve güneşli bir günü müjdeliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, Çanakkale’de bugün hava açık olacak. Bulut oranı %0 olacak. Güneşli bir gün geçirecek olan Çanakkaleliler, sıcaklığın da mevsim normallerinin üzerinde olmasını bekleyebilirler.

Sıcaklık Ne Kadar Olacak?

Çanakkale’de bugün hava durumu, sıcaklık açısından da olumlu bir tablo sunuyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çanakkale’de bugün en yüksek sıcaklık 11 derece, en düşük sıcaklık ise 9 derece olacak. Hissedilen sıcaklık ise 6 derece civarında olacak. Çanakkale’de bugün hava durumu, sıcaklık bakımından da rahat bir gün geçirmenizi sağlayacak.

Rüzgar ve Nem Durumu Nasıl?

Çanakkale’de bugün hava durumu, rüzgar ve nem durumu açısından da dikkat çekiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çanakkale’de bugün rüzgar güneydoğu yönünden 8.1 km/s hızında esecek. Rüzgar hızı, zaman zaman 10 km/s’ye kadar çıkabilecek. Nem oranı ise %79 olacak. Çanakkale’de bugün hava durumu, rüzgar ve nem durumu ile ilgili de bilinçli olmanızı öneriyor.

5 Günlük Tahmin Nasıl?

Çanakkale’de bugün hava durumu, 5 günlük tahmin ile de karşılaştırıldığında, en iyi gün olduğu görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çanakkale’de yarın hava yağmurlu olacak. Sıcaklık 9 dereceye, hissedilen sıcaklık ise 4 dereceye düşecek. Rüzgar kuzeydoğu yönünden 7.3 km/s hızında esecek. Nem oranı ise %75 olacak. Çanakkale’de bugün hava durumu, 5 günlük tahmin ile kıyaslandığında, en güzel gün olduğunu gösteriyor.

Çanakkale’de bugün hava durumu, açık ve serin bir gün sizi bekliyor. Sıcaklık 11 derece, rüzgar güneydoğu yönünden 8.1 km/s, nem oranı ise %79 olacak. Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. Çanakkale’de bugün hava durumu, sizin için iyi bir gün olsun! (Haber Merkezi)

Paylaş