havadurum

Çanakkale'de 81.019 öğrenci karne heyecanı yaşadı

Vali İlhami Aktaş, Arıburnu İlkokulu'nda düzenlenen törende 81.019 öğrencinin karne heyecanına ortak oldu. Öğrencilere yaz tatillerini verimli geçirmelerini tavsiye eden Vali Aktaş, tüm öğrenci, öğretmen ve velilerin Kurban Bayramı'nı kutladı.

881

2023-2024 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte Çanakkale'de 8.727 okul öncesi, 25.097 ilkokul, 24.088 ortaokul ve 23.107 ortaöğretim öğrencisi olmak üzere toplam 81.019 öğrenci karne heyecanı yaşadı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Arıburnu İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Vali İlhami Aktaş, öğrencilerin sevinç ve heyecanına ortak oldu. Arıburnu İlkokulu'ndaki törende Vali İlhami Aktaş'a, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Ergüven, Arıburnu İlkokulu Müdürü Mehmet Çetin, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri eşlik etti. Sınıfları ziyaret ederek öğrencilerin karne heyecanını paylaşan Vali Aktaş, başarılı öğrencileri tebrik ederek, karnelerini verdi.

“Tatilinizi verimli geçirin”

Vali Aktaş, öğrencilere yaz tatillerini verimli geçirmeleri konusunda tavsiyelerde bulunarak, "Yaz tatili sürecinizde bol bol dinlenin, tatilinizi verimli geçirin. Sizleri tebrik ediyorum, ailelerinizle birlikte güzel bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum" dedi. Çalışmalarından dolayı öğretmenlere de teşekkür eden Vali Aktaş, yaz tatilinin tüm öğrenci, öğretmen ve veliler için hayırlı olması temennisinde bulunarak, Kurban Bayram’larını kutladı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş