havadurum

Çanakkale’de 10 Hırsızlık Olayının Şüphelisi Tutuklandı

Çanakkale’de ev ve işyerlerinden 10 ayrı hırsızlık olayı gerçekleştiren şüpheli E.I., JASAT ekipleri tarafından yakalandı.

1245

Çanakkale merkez, Ezine ve Lapseki ilçelerinde meydana gelen 10 hırsızlık olayının şüphelisi E.I., Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

JASAT Ekipleri Hırsızı Yakaladı

Çanakkale merkez, Ezine ve Lapseki ilçelerinde ev ve işyerlerinden hırsızlık yapan şüpheli E.I., Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından gözaltına alındı. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık Olayları Nerede Yaşandı?

Çanakkale merkeze bağlı Çınarlı köyü Dardanos Mahallesi’nde 3 ev, Ezine ilçesinde 4 işyeri ve Lapseki ilçesine bağlı Çardak beldesinde 3 işyeri olmak üzere toplam 10 hırsızlık olayı meydana geldi. Hırsızlık olaylarının faili ya da faillerinin yakalanması için JASAT ekipleri çalışma başlattı.

Şüpheli Nasıl Yakalandı?

JASAT ekipleri, yaptıkları araştırma ve inceleme sonucunda 10 hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelinin E.I. olduğunu tespit etti. Ekipler, şüpheliyi yakalamak için operasyon düzenledi. Operasyonda şüpheli E.I. gözaltına alındı. Şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadesinin ardından şüpheli E.I. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(İHA)
Paylaş