Çanakkale Belediyespor takıldı

3-1’in karşılığında Sarıyer’den rövanşı almak isteyen Mavi-Beyazlı takım bu kez de başarılı olamadı: 0-3

513
18 Mart Spor Salonu’nda bu sezon ikinci kez yenilgi üzüntüsü yaşayan File’nin sultanları direnmesine rağmen, setleri 17-25, 23-25, 23-25 kaybetti...
 
Normal sezonun bitimiyle grubunda ilk 4 sırada yer alan takımların 1.lige yükselme Play-Off maçları oynama hakkı kazanacağı 2. ligde maraton sürüyor. İkinci yarının üçüncü haftasında evinde İstanbul temsilcisi Sarıyer’i konuk eden Çanakkale Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımı, sayı almakta zorlanınca rakibine bu sezon ikinci kez mağlup oldu. Tüm setlerde Sarıyer’le başa baş bir oyun sergileyen Mavi-Beyazlı takım özellikle son iki seti ikişer sayı farkla verince, maçı da 3-0 kaybetti.
 
Bu yenilgiyle grubunda ilk 4’ün dışında kalan Çanakkale Belediyespor ligde oynadığı 10 maçı kazanırken, salonlardan 4 kez de mağlubiyetle ayrıldı. Play-Off iddiası ile birlikte 1. lige yükselme şansını da sürdüren Antrenör Vedat Mekik yönetimindeki Mavi-Beyazlı takım, 29 Ocak 2012 pazar günü saat 14.00’de ilk yarı maçında talihsiz şekilde 3-2 mağlup olduğu Salihli Belediyespor’la Salihli’de karşılaşacak.
 
Çanakkale Belediyespor’da haftalık rutin çalışmalar bugün başlıyor. Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan Sarıyer yenilgisini telafi edeceklerini ve Play-Off grubuna katılmak için çaba göstereceklerini ifade etti.
Paylaş