Çanakkale Belediyespor ses getiriyor

1242 lisanslı sporcusuyla, 12 değişik branşta faaliyetlerini başarıyla gerçekleştiren İsmet Güneşhan başkanlığındaki Mavi-Beyazlı Kulüp, kent içi ve Türkiye genelinde gösterdiği yüksek performansla olumlu sonuçlara imza atmayı sürdürüyor...

486
 
Çanakkale sporunda çok önemli bir eksikliği giderip, gençlerin spor merkezi haline gelen Belediyespor; ciddi, disiplinli, sürekli ve bilimsel çalışmaların karşılığını alarak, yoluna emin adımlarla devam ediyor.
 
 
Mavi-Beyazlı Kulüp; Voleybol, Basketbol, Yüzme, Bisiklet, Aerobik – Step, Jimnastik, Atletizm, Dağcılık, Masa Tenisi, Satranç, Briç ve Halk Oyunları dallarında Çanakkaleliler’i kucaklayarak, spor yapma olanağı sağlıyor.
 
 
Başlattığı tesis seferberliğinde büyük mesafeler kat eden, el değmemiş spor branşlarına hayatiyet kazandıran Belediyespor, izlediği akılcı politikalar ile tarihi, hukuki, idari ve coğrafi kıymeti dünyaca bilinen Çanakkale’yi spor olgusuyla da tanıtmayı sürdürüyor. Kuşkusuz gelinen bu başarı noktasında sporcu dostu, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın desteği yadsınamaz.
 
 
Kulüp açıklaması;
 
Ç.Belediyespor’un vizyon ve misyonu
Spor eğitiminin çocukluktan başlaması gerekliliği göz önüne alınarak, global zeka anlayışının yerini çoklu zekaya bıraktığı günümüzde öncelikli hedefimiz çocuklarımızdır..
 
Bu doğrultuda çocuklarımızın almış olduğu eğitim ve doğru yönlendirilmeleri Çanakkale Belediyespor Kulübü olarak sadece bedensel olarak değil, sosyal, ruhsal ve kişilik gelişimlerine katkıda bulunmak en büyük görevlerimizden biridir. Kuruma göre Bedensel zeka kapsamı içerisinde yer alan spor faaliyetleri çocukları sadece bu yönde geliştirmekle kalmayıp, mantık-matematik zeka, sosyal zeka ve içsel zekasına da katkıda bulunacaktır. Tüm bunların yanı sıra çocuklarımız bu gelişimi gösterirken, eğlenmeleri de en önemli amaçlarımızdan biridir.
 
Çanakkale Belediyespor olarak kentimizde her yaşta ve herkese sağlıklı koşullar içerisinde spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve sporu sevdirmektir. Bu gün kentimizde çocuklarımızın ve gençlerimizin çok önemli bir kısmı internet kafelerde veya evlerinde bilgisayar başında sanal bir ortamda geçirmektedirler.
 
Oysa, spor yapan çocuklarımız dayanışmayı yardımlaşmayı, mücadele etmeyi, kazanma azmi gücünü kazanarak gerçek bir yaşamın içerisinde sosyal bir ortamda yer almaktadırlar.
 
Kulübümüzün bir başka temel ilkesi ise potansiyeli olup ta yapılamayan sporların yapılmasına olanak sağlamaktadır. Bunun için de birçok branşta lokomotif görevini üstlenmektedir. Bu amaçla da kentimizdeki yaşayan herkese alternatif spor dallarında spor yapma ve izleme olanağı sunmaktayız.
 
 
 
 
Paylaş