havadurum

Çanakkale Belediyespor Play-Off’a koşuyor

Normal sezonun bitimine 2 maç kala Arkas’ı 3-1 mağlup eden Mavi-Beyazlı sultanlar ilk aşama hedefine oldukça yaklaştı...

529
2. ligde mücadele veren Çanakkale Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımı seri galibiyetlerine bir yenisini ekledi. 18 Mart Spor Salonu’nda İzmir ekibi Arkas’ı başarılı bir oyunla saf dışı bıraktı. Karşılaşmanın setleri 25-22, 25-20, 23-25, 25-22 sonuçlandı. Bu neticeyle, sezon hedefi olan Play-Off’a bir adım daha yaklaşan Mavi-Beyazlı takım 10 Mart 2012 cumartesi günü Kocaeli Hasan Gemici Spor Salonu’nda 14.00’de Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşacak. Çanakkale Belediyespor normal sezonun son maçını 18 Mart 2012 pazar günü 18 Mart Spor Salonu’nda 16.00’da Altınoluk’la karşılaşıp, ilk etap maçlarına nokta koyacak.
 
 
Sultanlar’da motivasyon yüksek
Çanakkale Belediyespor Bayanlar Voleybol takımı yemekte yönetimle buluştu. Rüzgar sporları merkezinde gerçekleştirilen yemeğe, Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, Genel Kaptan Salih Yıldız, Voleybol Şube Sorumlusu Bülent Yufka, Yönetim Kurulu üyeleri Özkan Vural ve Mustafa Ada katıldılar.
 
Yemekte konuşan Güneşhan, bu sezon gelinen noktanın sevindirici olduğunu belirtti. Kalan maçların önemini vurguladı. Güneşhan “Aynı disiplin ile çalışmalarımıza devam ederek, kalan tüm maçları kazanmalıyız ki, hedeflediğimiz noktaya ulaşalım” dedi. Takıma olan güveninin tam olduğunu sözlerine ekledi. Takım adına konuşan Kaptan Ayşe de yemek için yönetime teşekkür etti ve “Play-Off’a yükseleceğiz” diye konuştu.
 
Y. Bayramiçspor kaybetti
Türkiye 3.liginde yer alan Yeşil Bayramiçspor Bayanlar Voleybol takımı deplasmanda Aydın Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu. Mücadele verdiği grupta zirve yarışına katılan Yeşil Bayramiçspor bu yenilgi ile yara aldı.
Paylaş