Çanakkale Belediyespor evsahibi!

Bayanlar Voleybol Tele Dünya Türkiye Kupası maçları 18 Mart Spor Salonu’nda oynanacak...

407
6, 7, 8 Ekim 2012 tarihlerinde 18 Mart Spor Salonu’nda yapılacak D grubu müsabakalarına Çanakkale Belediyespor’un yanı sıra Ankara Karayolları, Bolu Belediyespor ve Bursa Büyükşehir Belediyespor katılacak. Lig sistemine göre oynanacak karşılaşmalarda ilk 2 takım arasına girenler Tele Dünya Türkiye Kupası’nda tur atlayacak. Tecrübe ve spor kültürü ile donanımlı Mavi-Beyazlı takım ev sahibi olmanın avantajını kullanarak, rakiplerini elimine etmek için mücadele verecek.
 
 
Sultanlar Balıkesir yolcusu
Yeni sezonda Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Liginde zirve yarışına katılması beklenen Çanakkale Belediyespor, Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 90. Yıl etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek 4’lü turnuvaya iştirak edecek. 3, 4, 5 Eylül 2012 tarihlerinde Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek organizasyona Baş Antrenör Vedat Mekik yönetiminde sıkı bir tempoda hazırlanan filenin Çanakkaleli sultanları bu turnuvaya şampiyonluk parolası ile gidecek.
 
Bu arada, Çanakkale Belediyespor’un 17 sporcudan oluşan Jimnastik Grubu Takımı’nın 6 ve 7 Eylül 2012 tarihlerinde İzmir-Selçuk’ta geleneksel olarak yapılacak Kültür-Sanat Festivalindeki gösteride sahne alacağı bildirildi.
 
CAHİT GÖVEREN
Paylaş