havadurum

Çanakkale Belediyespor`da; Başarı ödülsüz kalmıyor

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.ligine yükselen Çanakkale Belediyespor`da yönetim, teknik kadro ve sporcuların hak ettikleri primlerini ödeme kararı aldı

606
Çanakkale spor tarihine sınıf atlatan üst düzey başarıyı yakalayarak, kentin ismini Türkiye Bayanlar Voleybol 1.ligine yazdıran Ç.Belediyespor`da yönetim teknik kadro ve sporcuları ödüllendiriyor. Konuyla ilgili bilgi aldığımız Başkan İsmet Güneşhan, verilecek primin miktarını açıklamaktan kaçınarak şöyle konuştu. " Sezon başında yönetim olarak belirlediğimiz bir prim sistemimiz var. Bu prim çerçevesinde mevcut ödüllerinin yanında şampiyonluk için de hak edişlerini ödeyeceğiz. Sporcularımız Çanakkale`nin yüzünü güldürdüler. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Alacakları primleri güle güle harcasınlar. Teknik kadro ile sporcularımızı bir kez daha kutluyorum " dedi. Başkan Güneşhan, yeni sezonda mücadele verecekleri 1.ligde de ses getiren neticeler almak istediklerini, bu amaçla da zamanı geldiğinde dış transfere yöneleceklerini ifade etti.
 
1.ligde takımlar
 
Yeni sezonda Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Liginde; Vakıfbank, Eczacıbaşı Vitra, Galatasaray Dalkin, Fenerbahçe, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi, İlbank, Sarıyer, Bakırköy Belediye Yeşilyurt, Ereğli Belediyespor, Çanakkale Belediyespor ve Halk Bankası Gazi Üniversitesi takımları mücadele verecek. Sezon sonunda son 2 sırada yer alan takımlar 1.lige veda edecek.
Cahit Göveren
Paylaş