havadurum

Çanakkale Belediyespor’da hedef Play-Off

Bayanlar Voleybol 2.Ligi’nde normal sezonda sona yaklaşılıyor. File`nin Mavi-Beyazlı kızları Balıkesir Bld, Koç İ.Ö.O.(D), Maltepe Yalı ve Altınoluk Bld. maçlarının ardından 1.lige yükselme maçları oynayacak...

445
13 branşta 1437 lisanslı sporcusu ile kentin en önde gelen spor kurumu olan Çanakkale Belediyespor özellikle salon sporlarına verdiği önemle dikkat çekmeye devam ediyor. İsmet Güneşhan Başkanlığındaki Mavi-Beyazlı Kulüpte Bayanlar Voleybol Takımı ise ayrı bir yer tutuyor. 9 sezondan buyana Türkiye Bayanlar Voleybol 2.liginde mücadele veren Çanakkale Belediyespor bu kez kategori atlayarak 1.lige yükselmek istiyor. Önceki sezonlarda 1`er setle kaçırdığı 1.lige "Merhaba" demek istiyor. Antrenör Vedat Mekik yönetimindeki Bayanlar Voleybol Takımı bu haftadan itibaren art arda oynayacağı Balıkesir Belediye, Koç İ.Ö.O., Maltepe Yalı ve Altınoluk maçlarının ardından muhtemelen ilk 4`e girip, Play-Off grubuna yükselecek. Başkanından, yönetiminden antrenör ve yedekdeki sporcusuna kadar kulübün tüm unsurları bu sezon hasretin biteceği ve 1.lige çıkılacağına inanıyor.
 
Genel Kurul toplanıyor
Çanakkale Belediyespor`un seçimli olağan kongresi bugün (25 Şubat 2013 pazartesi) saat 13.00`de toplanıyor. Belediye Meclis Salonu`nda yapılacak genel kurulda İsmet Güneşhan`ın ekibiyle birlikte yeniden başkanlığa getirilmesine kesin gözle bakılıyor.
 
Olay Spor
Paylaş