havadurum

Çanakkale Belediyesi Atam Kreş'te Minikler Cumhuriyet Bayramı Coşkusunu Yaşadı

Çanakkale'de Atam Kreş'te düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlama programında minikler, bayraklarla coşkulu anları paylaştı.

1004

Çanakkale Belediyesi'nin Atam Kreş ve Gündüz Bakımevi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu tüm minik katılımcılarıyla birlikte yaşadı. Geleneksel hale gelen Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın coşkuyla okunmasıyla başladı. Minikler, ellerinde bayraklarla marşlar söyleyerek bayram coşkusuna ortak oldular. Renkli anların yaşandığı bu özel programa, Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Canan Ergun, Atam Kreş ve Gündüz Bakımevi yöneticileri ile öğretmenleri de katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldular.

Atam Kreş'teki bu anlamlı kutlama, Cumhuriyet'in değerlerini küçük yaşlardan itibaren miniklere aktarmanın bir örneği olarak öne çıkıyor. Çanakkale'deki minikler, Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu en güzel şekilde yaşayarak büyüklerine ve geleceğe olan sevgi ve bağlılıklarını bir kez daha gösterdiler.

(Haber Merkezi)

Paylaş