Çanakkale’yi temsil edecekler

Potanın minik kraliçeleri yine Mustafa Kemal Ortaokulu oldu. 2012 yılında Türkiye Okullar arası Basketbol Şampiyonu olan Karabiga Mustafa Kemal Ortaokul`u Kız Basketbol takımı, 2013`de Çanakkale`de yapılan organizasyonda aynı başarıyı göstererek İl Birincisi oldu.

1150
 
İÇDAŞ Spor Kulübü basketbol şubesinin sporcularından oluşan, Karabiga Mustafa Kemal Ortaokul`u Kız Basketbol takımı, tüm maçlarında elde ettiği farklı skorlarla yine il şampiyonluğunu kazandı. Bölge turnuvasında Çanakkale`yi temsil etme hakkı kazanan İÇDAŞ Spor Kulübü`nün basketçi kızları, yapılan final maçı sonrası madalyalarını ve İl Birincilik kupasını aldı.
Sporu geniş kitlelere sevdirme, yaygınlaştırma ve ülke için iyi sporcular yetiştirme hedefiyle yola çıkan İÇDAŞ`ın, bu amaçla kurduğu İÇDAŞ Spor Kulübünün basketbol branşındaki minik sporcularının özveri ile çalışmaları sonucu elde ettikleri başarı, hem İÇDAŞ yönetimini hem de miniklerin ailelerini duygulandırdı. Emeklerinin karşılığını en güzel şekilde elde eden minik sporcuların yetişkinler ligine taş çıkartan oyun kabiliyetleri, başarılarının devam edeceğini ispatlar nitelikteydi.
Yokluklarla mücadele ederek geçen yıl Türkiye şampiyonu olan Karabiga Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencilerine imzalanan protokolle, İÇDAŞ destek oldu. Önümüzdeki günlerde Çanakkale`yi bölge şampiyonasında temsil edecek başarılı sporcular, Şubat 2014 ayında da İÇDAŞ Spor Kulübü’nü Kulüpler Şampiyonası`nda temsil edecek.
Paylaş