Çanakkale’ye yeni yatırım; Lydia Restaurant

Kepez’de Güzel Sanatlar Lisesi arkasındaki denize nazır alana açılan Lydia Restaurant, Çanakkale halkının gözde mekanlarından biri olmaya aday...

3903
 
 
 
Lydia Restaurant İşletmecisi Caner Akil; “Kır düğünlerine ev sahipliği yapacağız. Yemek menümüzle de Lydia Restaurant, Kepez’de görkemli deniz manzarası ile Çanakkale halkına hizmet vermeye başladı. Lydia Restaurant, geniş menüsü ve hizmet kalitesi ile Çanakkale halkının vazgeçmeyeceği mekan olacak” dedi.
 
Düğün, konser organizasyonlarının da yapılacağı restaurant, denize nazır manzarası ile adından sıkça söz ettirecek. Kısa sürede Çanakkale de bir numara olacaklarına inandığını ifade eden Lydia Restaurant işletmecisi Caner Akil; “Kapalı alanımız 200 kişilik, bahçemiz 5000 kişilik düğün ve konser etkinliklerine açık olacak” dedi.
 
Akil, şunları söyledi; “Çok amaçlı tesis olarak kurmaktayız. Bahçe alanımızda Cafe- Bar olacak. Kır düğünlere ev sahipliği yapacağız. Düğün anlamında farklılıklar yapacağız. İskelemizden yatla gelin damadı alabileceğiz. Gerekirse talep doğrultusunda helikopterle getireceğiz. En iyi şekilde halkımıza hizmet edeceğiz. Kapalı alanımız 200 kişilik. Bahçe alanımız 5000 kişilik bir planımız var. Balık ve et menüsüyle zengin bir mutfağımız olacak. Seçenek olarak müşterilerimize yok demeyeceğiz” dedi.
 
“Bedava Mutluluk yok”
Lydia Restaurant sahibi Mehmet Akil de “Kimseden bir şey beklemiyoruz. Yeter ki engel olmasınlar” dedi. Atıl durumda olan kamu arazisini değerli hale getirdiklerini ifade eden Akil; “Burada yaz aylarında 40 kişi çalışacak. Biz burada bir eksiklik gördük. Bu mekanı yarattık. Bedava mutluluk yok” dedi.
 
 
 
 
Paylaş