Çanakkale’ye de bekleriz

Çanakkale Savaşının konu edildiği “Çanakkale İçinde` filminde dünyaca ünlü aktör Mel Gibson da rol alacak. Mel Gibson’ın savaş alanlarını görmek için Çanakkale’ye geleceği tahmin ediliyor.

507
Çanakkale Savaşı`nın konu edildiği projede Mel Gibson, İngiliz komutan rolünde karşımıza çıkacak. Behzat Ç. dizisi ve Kurtlar Vadisi Irak, Barda, Dar Alanlarda Kısa Paslaşmalar filmleriyle tanınan yönetmen Serdar Akar`ın hazırlıkları süren yeni projesi "Çanakkale İçinde" filminde, dünyaca ünlü film yıldızı Mel Gibson rol alacak.  "Cesur Yürek" (Braveheart) filmiyle Oscar alan Avustralyalı oyuncu, 1981 yılında, Çanakkale Savaşı`nı konu alan "Gelibolu" filmindeki performansı ile yine bir Çanakkale filminde rol almıştı.
 
Serdar Akar`ın filminin diğer oyuncuları arasında ise Erdal Beşikçioğlu ve Yetkin Dikinciler yer alıyor. Filmde Erdal Beşikçioğlu Yüzbaşı Hilmi`yi; Yetkin Dikinciler de Seyit Onbaşı`yı oynayacak.
 
Çanakkale Savaşı`nda yaşanan kahramanlıkları ve dramları merkezine alacak film, yaşanan büyük direnişi, direnişin isimsiz kahramanlarının hikâyeleri üzerinden anlatacak.
Paylaş