Çanakkale’nin gururu oldular

Önceki gün açıklanan SBS Sınavında Türkiye 2. olan Çanakkale Koleji öğrencisi Cem Ünüvar’dan sonra 100 soruyu da cevaplayıp 500 tam puan alan iki öğrencimiz daha çıktı. Merkezden Özel İsmail Kaymak İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Ece Karataş SBS’de 100 sorunun tamamına doğru cevap vererek 500 tam puan alırken, bir sevindirici haber de Yenice’den geldi. Yeni Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Ayşe Ayan da aynı şekilde 100 soruyu cevaplandırarak 500 tam puan alan üçüncü öğrencimiz oldu.

897
SBS’de 100 sorunun tamamına doğru yanıtla-yan ve 500 tam puan alan Ece Karataş, Özel İsmail Kaymak İlköğretim Okulu’nun gururu oldu. Özel İsmail Kaymak İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Karakaş, 8 yıldır eğitimlerini okulda tamamlayan öğrencilerin başarılarının temelinde planlı, programlı ve disiplinli çalışmalarının olduğunu söyledi. Karakaş; “Elde edilen başarı okulumuzun eğitim kalitesini ortaya koymaktadır. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizi kutlar, teşekkür ederiz” dedi.
 
Okulun 2011–2012 eğitim öğretim yılında sosyal ve sanatsal faaliyetler, sportif etkinlikler alanında da başarılı çalışmalar yaptığını söyleyen Karakaş; gelecek yıllarda da aynı başarılarının devamı için çalışacaklarını dile getirdi.
Paylaş