havadurum

Çanakkale’de voleybol heyecanı

Türkiye Voleybol Federasyonu ile Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol İl Temsilciliği’nce düzenlenen Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig Play- Off karşılaşmalarında coşku doruk noktasına çıktı. Şimdi final zamanı...

574
 
Çanakkale’de düzenlenen Play – Off karşılaşmalarında Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Vali Yardımcıları Cemal Yıldızer ile Bahir Altunkaya, İl Spor Müdürü Muammer Uslu, Şube Müdürü Firuz Erdil, Anafartalar Spor Salonu Tesisi Amiri Ahmet Yavaş, Okul Sporları İl Temsilcisi Mesut Doğan ve organizasyonun mimarı İnşaat Mühendisi ve Voleybol İl Temsilcisi Zafer Irmak el ele verdiler. Eksiksiz bir şampiyonayı yapmanın büyük huzuru içerisinde oldular.
 
Çanakkale’ye gelen Fenerbahçe, Galatasaray, Halk Bankası, Arkas, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Torul Gençlik ve Sivas 4 Eylül Belediye takımlarıyla bire bir ilgilenen Voleybol İl Temsilcisi Zafer Irmak, takımların rahatlığı için elinden gelen bütün yardımları yaptı. Konaklamadan tutun, ulaşım, antrenman ve başka isteklerini anında karşıladı. Takımların memnun kalması için bütün olanaklarını seferber etti. Takım yöneticileri de Çanakkale’de olmaktan mutlu olduklarını belirttiler.
 
Şampiyonada emeği geçen, kusursuz bir organizasyon yapmak için gecesini gündüzüne katan Okul Sporları İl Temsilcisi Mesut Doğan, 60 kişilik voleybol hakemleri ve 18 Mart Üniversitesi BESYO öğrencilerinden oluşan grubu ile 3 gün boyunca takımlara, konuklara ve seyircilere hizmet verdiler.  Aynı ekip final karşılaşmalarında da hizmet vereceklerini, bundan da büyük huzur duyacaklarını belirttiler.
 
Bu arada, Anafartalar Salon Amiri Ahmet Yavaş’ı da unutmamak gerekiyor. Tüm ekibiyle salonu antrenmanlara ve maçlara en iyi şekilde hazırladılar.
Paylaş