Çanakkale’de spor...

Kent sporunu ülke geneli ile yerel bazda temsil eden Çanakkale takımları hafta sonu iç ve dış sahalarda zorlu puan mücadeleleri verecekler. Buna göre;

633
Çanakkale Belediyespor
Bu sezon Türkiye Bayanlar Voleybol 1.liginde ikinci sezonunu yaşayan Mavi-Beyazlı takım ligin akışı içinde 22 Kasım 2014 cumartesi günü (yarın) Bursa`da Bursa Büyükşehir Belediyespor`la karşılaşacak. Cengiz Göllü Spor Salonu`nda saat 14.30`da başlayacak kritik müsabaka Play-Off`a yükselme adına önem taşıyor. Çanakkale Belediyespor bugün otobüsle Bursa`ya hareket ediyor. Polonyalı smaçörü Kinga`nın sakatlanmasının ardından Anafartalar Spor Salonu`nda oynadığı Türkiye Kupası`nda Galatasaray Daıkin`e 3-0 mağlup olan Çanakkale Belediyespor`un Bursa Büyükşehir Belediyespor karşısında alacağı sonuç merak edilmeye başlandı.
 
Dardanelspor
Son haftalarda iç ve dış sahalarda puanları birer - üçer toplayan, bu nedenle de Play-Off iddiasını güçlendiren Kırmızı-Beyazlı takım 23 Kasım 2014 pazar günü saat 13.30`da, ev sahibi olarak kullandığı İstanbul Mimar Yahya Baş Stadı`nda Arsinspor`u konuk edecek. 3.lig, 2.grubun 7. sırasında bulunan 18 puanlı Dardanelspor ile 11. basamakta 11 puanla yer alan Arsinspor`u karşı karşıya getirecek karşılaşmada beraberliği seven iki takım kozlarını paylaşacaklar.
 
Yeşil Bayramiçspor
Küçük bir ilçe takımı olarak; başkan, yönetim ve sponsorların destekleriyle varlığını Türkiye Bayanlar Voleybol 2.liginde sürdüren Yeşil Bayramiçspor bu alanda adeta onur savaşı veriyor. Taraflı - tarafsız hemen herkesin takdirini kazanıyor. İşte bu konumda olan filenin Bayramiçli sultanları 23 Kasım 2014 pazar günü saat 16.00`da İzmir Karşıyaka`da Karşıyaka Asrın Grup takımı ile puan mücadelesi yapacak.
 
Çanakkale`nin BAL takımları
İçinde bulunduğumuz 2014-2015 sezonunda Çanakkale futbolunu Bölgesel Amatör Ligde Yeni Çanspor ile Karabiga Belediye Gençlikspor temsil ediyor. Bu iki takım BAL`ın 14 takımlı 8. grubunda yer alıyor. Ancak, Yeni Çanspor ve Karabiga ekibi aldığı olumsuz sonuçlarla sevenlerini sürekli üzüyor. 23 Kasım 2014 pazar günü saat 13.30`da başlayacak maçlarda; Yeni Çanspor İbrahim Bodur Stadı`nda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor`u konuk ederken, Karabiga Belediye Gençlik İzmir`de İZAKS Gaziemirspor ile karşılaşacak.
 
Gençlik Gelişim Ligleri
Dardanelspor`un Gençlik Gelişim Liginde yer alan U-14 ve U-15 takımları cumartesi günü (yarın) 12.00 ve 14.00`de başlayacak maçlarda 18 Mart Stadı Sentetik sahasında Fenerbahçe`nin aynı yaş grubu takımları ile karşılaşacak. Kırmızı-Beyazlı Kulübün U-16 ve U-17 takımları 23 Kasım 2014 pazar günü aynı saatlerde başlayacak maçlarda Dereağzı`nda yine Fenerbahçe`nin aynı kategorideki ekipleri ile puan mücadelesi yapacak.
 
Çanakkale Süper Amatör Ligi
Bu sezon müthiş çekişmeli maçlara sahne olan 12 takımlı Çanakkale Süper Amatör Ligde şampiyonluk yarışı doruk noktasına ulaştı. 4. hafta maçları sonunda Çanakkalespor tüm maçlarını kazanırken, takipçileri Bozcaadaspor ve Arslancaspor lideri 2 puan geriden takip ediyor. Çanakkale Süper Amatör Ligde cumartesi günü Kepezspor - Bozcaadaspor, Yeşil Bayramiçspor - Geliboluspor, Harbişspor - Arslancaspor, pazar günü ise Hastanebayırıspor - Bigaspor, Çanakkalespor - Biga Adaspor ve Geyikli Belediyespor - Tarımspor müsabakaları oynanacak.
 
Çanakkale 1.Amatör Lig
10 takımın amaçları doğrultusunda mücadele verdiği Çanakkale 1.Amatör Lig`de kuşkusuz en önemli müsabaka pazar günü lider Lapsekispor ile Ezinespor arasında oynanacak. Haftanın maçlarında cumartesi günü Gökçeadaspor - Çardakspor, Kavaklık - Ecespor, pazar günü Yenicespor - Bayırköyspor ve Kocatepe - Barbarosspor karşılaşmaları yapılacak.
 
Boğazgücü Takımı
Bu sezon Türkiye Tekerlekli sandalye Engelliler Basketbol 2.liginde zirve mücadelesi veren Çanakkale Boğazgücü takımı rakibinin kongresi nedeniyle hafta sonunu müsabaka oynamadan geçirecek. Ali Yasin Zengin başkanlığındaki Boğazgücü 29 Kasım 2014 cumartesi günü dış salonda Eskişehir Engelliler Basketbol Takımının misafiri olacak. OLAY SPOR
Paylaş