Çanakkale’de spor

Kent sporunu Türkiye genelinde temsil eden takımlarımız 14-15 Aralık 2013 (cumartesi-pazar günü) tarihlerinde iç ve dış sahalarda önemli rakiplerle kritik puan mücadeleleri yapacaklar. Buna göre;

662
Çanakkale Belediyespor 15 Aralık 2013 pazar günü Acıbadem Bayanlar Voleybol Liginin ilk yarı son maçında Anafartalar Spor Salonu`nda saat 16.00`da İstanbul temsilcisi Bakırköy Belediye Yeşilyurt takımı ile karşılaşacak.
 
2.Lig Beyaz Grupta zor bir dönemden geçen Dardanelspor ilk yarının sondan bir önceki maçında 15 Aralık 2013 pazar günü saat 13.30`da Karadeniz deplasmanında kozlarını Gümüşhanespor`la paylaşacak. Boğaz ekibi birinci devrenin son 90 dakikasında Biga`da zirvede yer alan Hatayspor`la karşı karşıya gelecek.
 
Çanakkale`yi BAL`ın 11. grubunda temsil eden yeni Çanspor 15 Aralık 2013 pazar günü saat 13.30`da Biga İlyas Bayram Stadı`nda dişli rakip Yeni Bosnaspor`la oynayacak. Bozcaadaspor ise aynı gün ve saatte Küçükköy Stadı`nda şampiyonluk hedefli Halide Edip Adıvarspor`la karşılaşacak.
 
Üniversiteler arası basketbol liginin 4 takımlı Marmara grubunda yer alan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bu aşamadaki son maçında 17 Aralık 2013 salı günü istanbul`da Okan Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek.
 
Geçen yıl oldugu gibi bu sezon da Türkiye Bayanlar Voleybol 3.ligi A grubunda oynayıp, zirve mücadelesi veren Yeşil Bayramiuçspor dün dış salonda Denizli Bereketlispor`un konuğu oldu. File`nin Yeşil Beyazlı sultanları 15 Aralık 2013 pazar günü saat 12.00`de Bayramiç Spor Salonu`nda İzmir Bş.Bld.sporu ağırlayacak.
 
Çanakkale yerel futbol liglerine 14-15 Aralık 2013 tarihlerinde oynanacak karşılaşmalarla devam edilecek. Süper Amatör, 1.Amatör, U-17 ve U-15 liglerinde yapılacak müsabakalar Çanakkale merkez sentetik saha ile ilçe ve beldelerde gösterime girecek.
 
Ali Yasin Zengin başkanlığındaki Çanakkale Boğazgücü Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı önümüzdeki hafta sonunu Üniversiteler arası ara sınavları nedeniyle müsabaka oynamadan geçirecek. Boğazgücü 1.ligde 22 Aralık 2013 pazar günü Ankara`da Yeni Mahalle Engelliler takımı ile karşılaşacak.
 
Futbol branşı ağırlıklı olmak üzere Voleybol ve Basketbol dallarında ses getiren sonuçları alan Çanakkale ekiplerinin sezon kaderlerini doğrudan etkileyecek maçlarda elde edecekleri sonuçlar meirakla bekleniyor
Paylaş