Çanakkale’de spor

Salon ve yeşil sahalarda mücadele veren Ç.Dardanelspor, Ç.Belediyespor ve Y.Bayramiçspor pazar gününü deplasmanlarda geçirecek. Bozcaadaspor ile Boğazgücü hafta sonu evinde oynayacak. Onsekiz Mart Üniversitesi bugün Trakya Üniversitesini konuk edecek. Bigaspor Bay takım.

606
Ç.Dardanelspor;
Hafta içi mesaisinde 18 Mart Stadı`nda Ege temsilcisi Menemen Belediyespor`a 1-0 yenilip, şimdilik de olsa şampiyonluk yolunda avantaj yitiren Kırmızı-Beyazlı takım hızlandırılan fikstür gereği 10 Mart 2013 pazar günü saat 13.30`da kozlarını dış sahada Erzincan ekibi Refahiyespor`la paylaşacak. Kırmızı-Beyazlı takım Refahiyespor deplasmanına deniz, kara ve hava yolunu kullanarak gidip, dönecek. 3.lig, 2.grupta lider Aydınspor 1923`ün 51 puanı bulunurken, klasmanda ikinci sırada yer alan Çanakkale Dardanelspor 47 puanlı.
 
Ç.Belediyespor;
Türkiye Bayanlar Voleybol 2.liginde normal sezonun bitimine 3 maç kala Play-Off`a katılmayı garantileyen Çanakkale Belediyespor formalite maçlarından birini 10 Mart 2013 pazar günü saat 16.00`da Koç İ.Ö.O. ile yapacak. Antrenör Vedat Mekik yönetimindeki filenin Mavi-Beyazlı sultanları İstanbul Burhan Felek 50.Yıl Spor Salonu`nda oynanacak maç için yarın otobüsle Çanakkale`den ayrılacak.
 
Y.Bayramiçspor;
Sezon başındaki üstün performansını ligin ikinci yarısına taşıyamayan Yeşil Bayramiçspor Türkiye Bayanlar Voleybol 3.ligi B grubunda 4. sıraya geriledi. Play-Off`a yükselme şansını kaybetti. File`nin Yeşil-Beyazlı takımı formalite maçında 10 Mart 2013 pazar günü saat 14.00`de İstanbul 50.Yıl Spor Salonu`nda (Koç İ.Ö.O. - Çanakkale Belediyespor maçından önce) Esspor`la karşılaşacak.
 
Bozcaadaspor;
Geçen haftayı fikstür gereği müsabaka oynamadan geçiren Bozcaadaspor 10 Mart 2013 pazar günü saha ve seyircisi önünde Gönen Belediyespor`u ağırlayacak. Bu karşılaşmanın sonucu iki takımı olduğu kadar hafta sonunu Bay olarak geçirecek Bigaspor`u da yakından ilgilendiriyor. Bozcaadaspor ligin ikinci yarısında yenilgi yüzü görmezken, belirgin bir çıkış içine girdi.
 
Boğazgücü;
Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol liginde iç ve dış salonlarda oynadığı ilk 8 maçı da galip bitirerek, büyük sükse yapan Çanakkale Boğazgücü takımı 9 Mart 2013 cumartesi günü (yarın) saat 15.00`de 18 Mart Spor Salonu`nda Antalya Akdeniz Engelliler ekibini konuk edecek. Bu sezon üst düzey sonuçlar elde ederek, spor severlerin sempatisi kazanan Çanakkale Boğazgücü`nde hedef 9`da 9 yapmak.
 
Onsekiz Mart Üniversitesi;
Bu sezon ilk kez oynanacak Üniversiteler arası Basketbol Ligine katılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi organizasyondaki birinci maçında bugün (8 Mart 2013 cuma) saat 14.00`de BESYO`da Trakya Üniversitesi ile karşılaşacak. Onsekiz Mart Üniversitesi turnuvada ikinci maçını 15 Mart 2013 cuma günü saat 17.00`de İzmir`de Katip Çelebi Üniversitesi ile yapacak.
Paylaş