Çanakkale’de spor

Kent sporunu Türkiye genelinde düzenlenen futbol, voleybol ve basketbol organizasyonlarında temsil eden Çanakkale takımları hafta sonu yine ciddi rakiplere karşı, birbirinden zorlu müsabakalarda sınav verecekler.

295
Ç.Dardanelspor
Futbol Direktörü Tamer Tuna yönetimindeki Kırmızı-Beyazlı takım zirve yarışına katıldığı 3.lig,2.grupta 13. hafta maçını deplasmanda oynayacak. 25 Kasım 2012 pazar günü saat 13.30`da Manavgat`ta Evrensekispor`la karşılaşacak Çanakkale Dardanelspor bu dış saha maçına da önceki müsabakalarda olduğu gibi galibiyet parolası ile hazırlanıyor.
 
Ç.Belediyespor
Türkiye Bayanlar Voleybol 2.liginde yer alan filenin Mavi-Beyazlı takımı maratonun beşinci haftasını ev sahibi olduğu 18 Mart Spor Salonu`nda geçirecek. 25 Kasım 2012 pazar günü saat 16.00`da İstanbul temsilcisi Şişlispor`u konuk edecek Çanakkale Belediyespor Voleybol Takımı son iki haftada iç ve dış salonlarda kazandığı maçlara bir yenisini eklemek için mücadele verecek. File`nin Çanakkaleli sultanları çalışmalarını Antrenör Vedat Mekik yönetiminde sürdürüyor.
 
Bigaspor
Sezon başında kurulma aşamasını tamamlayıp, Türkiye Kadınlar Basketbol 2.liginde yer alan Bigaspor maratonun altıncı maçında 25 Kasım 2012 pazar günü saat 15.00`de Biga Spor Salonu`nda Trakya ekibi Edirnespor`u ağırlayacak. Mücadele verdiği TKB2L`de 2 galibiyet, 3 de yenilgi alan 7 puanlı Bigaspor Kadınlar Basketbol Takımının güçlü rakip Edirnespor önünde alacağı sonuç merakla bekleniyor.
 
Yeşil Bayramiçspor
Yeni sezona 3`te 3 yaparak giren Yeşil Bayramiçspor Bayanlar Voleybol Takımı hafta sonu deplasmana çıkıyor. Türkiye Bayanlar Voleybol 3.Liginde ses getiren sonuçlar elde eden Yeşil Bayramisporlu sultanlar 25 Kasım 2012 pazar günü İstanbul 50.Yıl Spor Salonu`nda saat 14.00`de Ataşehir ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik müsabaka öncesi iki takımın da kayıp puanı bulunmuyor.
 
Bölgesel Amatör Lig (BAL)
Bu kategorinin 15 takımlı 9. grubunda yer alan 17 puanlı lider Bozcaadaspor 25 Kasım 2012 pazar günü saat 14.00`de deplasmanda İstanbul ekibi Küçükçekmecespor`la karşılaşacak. Klasmanda dalgalı bir grafik çizen ve henüz 1 galibiyeti bulunan 6 puanlı Bigaspor ise 25 Kasım 2012 pazar günü saat 13.30`da İlyas Bayram Stadında kozlarını Yalova Armutlu Belediyespor`la paylaşacak. Bigaspor 9. grupta düşme hattının hemen üstünde bulunuyor.
 
Yerel futbol ligleri
Çanakkale Amatör liglerine 24-25 Kasım 2012 cumartesi-pazar günü oynanacak karşılaşmalarla devam edilecek. Süper Amatör, 1.Amatör, U-17 ve U-15 kategorilerindeki müsabakalar Çanakkale merkez, ilçe ve beldelerde yapılacak. Süper Amatör`de 12 puanlı Yeni Çanspor, 1.Amatör`de 18 puanlı Barbarosspor liderliklerini sürdürüyor. Bu iki takımın henüz kayıp puanı bulunmuyor.
 
Olay Spor
Paylaş