havadurum

Çan Termikspor’da sabırlar taşıyor

Geçen yıl mücadele verdiği Çanakkale 1.Amatör Lig`de mükemmel bir performans gösterip, Süper Amatör Lige şampiyon olarak yükselen Çan Termikspor bu sezon aradığı ve beklediği sonuçları alamadı.

385
 
20 haftalık maratonun ilk 8 maçında sadece 1 kez galip gelebilen, bu olumsuz sonuçlarla küme düşme hattına oldukça yakın olan Çan Termikspor sadece 7 puan toplayarak hayal kırıklığı yarattı. Kulüp potansiyeli ile doğru orantılı olarak teknik heyet ve futbolcularına sağladığı imkanlarla rakiplerini geride bırakan Çan Termikspor`da Başkan Uğur Akçal hem temkinli hem de ileriye yönelik umutlu konuştu.
 
Başkan Akçal “Şimdilik teknik heyetimize güvenimiz sürüyor. İlk yarının bitimine 2 hafta var. O süreçte bir durum değerlendirmesi yapacağız. Çan Termikspor Kulübü başarıya endeksli. Ancak, hepimiz biliyoruz ki, ligin ilk devresinde forvet oyuncusu eksikliği yaşadık. Mahmudiye Belediyespor`dan transfer ettiğimiz Fatih Demirci sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kaldı. Kendisinden yararlanamadık. Bu durumun böyle gitmesi söz konusu değil. İlk yarının sonunda yapacağımız değerlendirmede radikal kararlar alabiliriz. Buna rağmen, Çan Termikspor yönetimi olarak teknik heyetimiz ile futbolcularımıza güvenimiz devam ediyor” dedi.
Paylaş