havadurum

Çan`ın minik güreşçileri iddialı

Çanakkale’de yapılan 14-15 yaş Büyük minikler il birinciliği yarışmasında Çan Belediyesi güreşçileri bir başarıya daha imza attı. Turnuvaya katılan güreşçiler arasında geçen zorlu mücadeleler sonunda Çan Belediyesi güreşçileri 4 birincilik elde etti. Türkiye Şampiyonasında Çanakkale’yi temsil etme hakkı kazandı.

735
Küçük Miniklerin yarıştığı turnuvada ise Çan Belediyesi güreşçileri şampiyonluk madalyasını, bu tez takım olarak aldılar. 38 kg, 42 kg ve 75 kg da yarışan güreşçiler Sakarya’da yapılacak olan Küçük Minikler Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde ettiler.
Madalyalarını AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş ile Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu’nun elinden alan güreşçiler, turnuvada Çan Belediyesi Güreş Kulubü’nü  başarıyla temsil etmekten dolayı duydukları mutluluğu ifade ederek, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’ya destekleri için teşekkür ettiler.
 
Başkan sporcuları tebrik etti
Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu "Çan Belediyesi Güreş Kulümüzün bir biri ardına gelen başarıları ile gurur duyuyoruz. Küçük büyük neredeyse her kategoride güreşçilerimiz başarı gösteriyorlar. Bu da bizleri oldukça sevindiriyor" dedi. Başkan Kuzu güreşçileri başarılarından dolayı tebrik etti ve Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi.
 
Paylaş