havadurum

Çan İlçe Müftülüğü'nden yılsonu kutlaması

Çan İlçe Müftülüğü, 4-6 yaş aralığındaki Kur’an Kursları ve Anaokulları öğrencileri için unutulmaz bir yılsonu programı düzenledi.

912

Çan İlçe Müftülüğü, 4-6 yaş aralığındaki Kur’an Kursları ve Anaokulları öğrencileri için yılsonu programı düzenledi. İlçe Merkez İsmet İnönü Parkı Amfi Tiyatro'da gerçekleşen etkinlik, İlçe Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Çanakkale İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Bal, İlçe Müftüsü Mustafa Ekin, Daire Amirleri, öğrenciler, öğretmenler, aileler ve birçok davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından anasınıfı öğrencilerinin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam eden etkinlikte, protokol konuşmaları yapıldı. Yılsonu etkinliğinde minik öğrenciler, ilahiler, dualar ve gösterilerle katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Yapılan etkinliğin sonunda, minik öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Çocukların neşeli ve coşkulu katılımıyla geçen etkinlik, hem öğrencilerin hem de katılımcıların yüzlerinde mutluluk ve gurur dolu anılara sahne oldu.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş