Çan Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü'nden yeni eğitim modülü!

Çan Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü, yeni bir eğitim modülü başlatıyor. Temel ve ileri düzey okçuluk eğitimlerini, sporun felsefesi ve kültürünü, bireysel gelişim odaklı içeriklerle birleştiren program, 12 yaş ve üstü katılımcılara açık.

763

Çan Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü, başarılı bir eğitim sürecinin ardından yeni bir fırsat sunuyor. Kulüp, okçulukla ilgilenenler için "Yeni Eğitim Modülü" başlatacak. Bu modül, yalnızca teknik becerileri değil, kişisel gelişim ve liderlik potansiyelini de destekleyecek.

Yeni Eğitim Modülü şunları içeriyor

  • Temel ve ileri düzey okçuluk eğitimi
  • Sporun felsefesi ve kültürü
  • Bireysel gelişim odaklı eğitimler

Çan Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü Eğitim ve Öğretim Kurulu tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Program, 12 yaş ve üstü tüm katılımcılara açık olup, ekonomik olarak uygulanabilir bir yapıya sahip. Yeni beceriler edinmek ve disiplinli bir çalışma temposuyla sınırlarını aşmak isteyenler için ideal bir fırsat.

Detaylı bilgi ve kayıt için Çan Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü ile iletişime geçebilirsiniz. Bu eşsiz deneyimin bir parçası olmak için hemen kayıt olun” ifadelerine yer verildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş