Çan'da geleneksel indirim günleri coşkuyla başladı

Çan Esnaf İndirim Günleri, Çan Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Çan Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen kortej yürüyüşüyle başladı. Çan Belediye Başkanı Harun Arslan ve Çanakkale Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan'ın da katıldığı etkinlik, şehrin ticaretine hareketlilik kazandırdı.

483

Çan Esnaf ve Sanatkârlar Odası öncülüğünde düzenlenerek geleneksel hale getirilen “Çan Esnaf İndirim Günleri” bu akşamki kortej yürüyüşü ile start aldı. Atatürk Şehir Meydanı’nda Atatürk Caddesi’nde başlayan, Çan Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Çan Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilen indirim günlerine yine Çan halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, şehrin ticaret hayatına canlılık katacak gibi.

Çan Esnaf İndirim Günleri kortej yürüyüşüne Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, Çanakkale Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, Çan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Emin Görgün, Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Olgun, Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şahin, Çan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Davut Tekne, CHP Çan İlçe Başkanı İlhan Demiral, MHP Çan İlçe Başkanı Barış Aksoy, İYİ Parti Çan İlçe Başkanı Mehmet Ali Erol, belediye meclis üyeleri, çok sayıda esnaf ve vatandaşlar katıldı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş