Çalışmalar çok yönlü ...

Çanakkale Belediyespor filede 2013-2014 sezonuna "Bomba" gibi girecek

492
Mavi-Beyazlı Kulübün Başkanı İsmet Güneşhan 1.lige yükselen Bayan Voleybol Takımıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Yeni sezonda Türkiye Bayanlar Voleybol 1.liginde mücadele verecek Çanakkale Belediyespor hazırlıklarına kapsamlı şekilde başladı. Yeni sezonda ses getiren bir takım yaratmak için kolları sıvayan İsmet Güneşhan ve yönetimi ilk aşamada transfer çalışmalarına start verdi. Bunun yanı sıra başta İçdaş firması olmak üzere sponsorluk görüşmelerine hız kazandırdı. Takımı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Başkan İsmet Güneşhan 2013-2014 sezonu ile ilgili şöyle konuştu. " 1.ligin ağırlığını kaldıracak kapasitede bir ekip oluşturacağız. Oyuncu portföyümüz alternatifli, geniş ve kaliteli olacak. Bu amaç doğrultusunda transfer çalışmalarımızı çok yönlü sürdürüyoruz. İnce eleyip, sık dokuyoruz. Çünkü, Türkiye`nin üst düzey takımlarına karşı mücadele vereceğiz. Tecrübeli ve spor kültürüyle donanımlı bir ekibimiz var. Kulübümüz ve kentimizin bünyesine uygun sporcuları almak istiyoruz." Sponsorluk konusuna da değinen Başkan İsmet Güneşhan " Başta İçdaş olmak üzere değişik kurum ve kuruluşlarla sponsorluk görüşmelerimiz devam ediyor. En uygunu ne ise o yapılacak." dedi. Güneşhan, yeni sezonda Çanakkaleliler`in gurur duyacakları bir takımla 1.ligde ses getireceklerini ifade etti.
 
File`de 1.lig takımları
Yeni sezonda Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Liginde; Vakıfbank, Eczacıbaşı Vitra, Galatasaray Dalkin, Fenerbahçe, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi, İlbank, Sarıyer, Bakırköy Belediye Yeşilyurt, Ereğli Belediyespor, Çanakkale Belediyespor ve Halk Bankası Gazi Üniversitesi takımları mücadele verecek. Sezon sonunda son 2 sırada yer alan takımlar 1.lige veda edecek.
 
Olay Spor
Paylaş