havadurum

ÇAKARDER sokak iftarları verecek

Çanakkale Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÇAKARDER), bu yıl da geleneksel hale getirilen sokak iftarlarına devam etme kararı aldı.

445
Dernek Başkanı Turgay Kılıç, bu yıl dördüncüsünü düzenleyecekleri iftar yemek programlarında günde yaklaşık 400 kişiyi iftar sofralarında ağırlayacaklarını söyledi. Kılıç ayrıca bu yıl da özel hazırlanacak Ramazan erzak paketlerini ihtiyaç sahiplerine dağıtacaklarını kaydetti.
 
Çanakkale’nin aktif ve sosyal sorumluluk projeleri üreten önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Çakarder yönetimi, başta Ramazan ayı olmak üzere dernek tarafından gerçekleştirilecek çalışmaları Temmuz ayı olağan toplantı gündemine taşıdı. Balıkçı 286 da gerçekleştirilen yemekli toplantıda görüşülen konular karara bağlandı. Toplantı sonunda açıklama dernek başkanı Turgay Kılıç tarafından yapıldı. Turgay Kılıç; Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak kentin sosyo kültürel konularına eğildiklerini ve düzenledikleri etkinliklerle önemli projelere imza attıklarını söyledi. Kılıç, onbir ayın sultanı Ramazan ayını toplum olarak hassasiyet ile karşılamak üzere olduklarını belirterek, ÇAKARDER olarak yardımlaşma ve dayanışma duygularının üst seviyede yaşanacağı bu Ramazan ayında da iftar yemekleri düzenleyeceklerini vurguladı. Turgay Kılıç, bu yıl dördüncüsünü düzenleyecekleri iftar yemek organizasyonunun yine 18 Mart Kapalı Spor Salonu ile Stadyum arasında bilinen alanda yapılacağını ve günlük 400 vatandaşı iftar sofralarında ağırlayacaklarını, ayrıca ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere özel ramazan erzak paketlerinin de hazırlanacağını belirtti.
Paylaş