Ç. Dardanel testten geçiyor

Futbol Direktörü Tamer Tuna yönetimindeki Kırmızı-Beyazlı takım sezon öncesi hazırlık maçlarına devam ediyor...

759
Yarın 18 Mart Stadı’nda 18.00’de 2.lig takımı Balıkesirspor’la karşılaşacak Boğaz ekibi, ikinci aşama kampını Kızılcahamam’da geçirecek...
 
2012-2013 sezonunda mücadele vereceği 3.lig, 2 Grupta zirve yarışını hedefleyen Çanakkale Dardanelspor’da özel maçlar serisi sürüyor. Önceki gün evinde Makedonya 2.liginden Rufeje ile karşılaşıp, sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrılan Kırmızı-Beyazlı takımın olumlu sinyaller vermesi umutları şimdiden yeşertti. İlk hazırlık maçı olmasına rağmen, otoritelerden tam not alan Çanakkale Dardanelspor’un yarın (4 Ağustos 2012 cumartesi) konuk edeceği Balıkesirspor karşısında ortaya koyacağı futbol şimdiden merak edilmeye başlandı.
 
Komşu kentin takımı ile oynayacağı özel maçın ardından 10 günlük ikinci etap kamp çalışmaları için Ankara-Kızılcahamam’a gidecek Kırmızı-Beyazlı takım, bu merkezde bir taraftan oksijen depolayıp, güç toplarken, diğer yandan da yapacağı hazırlık maçları ile 8 Eylül 2012 tarihinde başlayacak olan resmi lig müsabakalarına kanalize olacak. Çanakkale Dardanelspor sezon öncesi üçüncü ve son aşama kamp dönemini yine kendi tesislerinde geçirecek.
Paylaş