havadurum

Ç. Dardanel prestij, Hatay şampiyonluk peşinde

Bugün 15.30’da başlayacak maçta lider Hatayspor’u konuk edecek Çanakkale Dardanelspor, 3 puan için mücadele verecek. Güney ekibi kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek...

746
Bu sezon yer aldığı 19 takımlı 3.lig, 3. grupta inişli-çıkışlı bir grafik çizen Çanakkale Dardanelspor, 36 haftalık maratonun bitimine 2 maç kala şampiyonluğun 1 numaralı adayı Hatayspor’u ağırlıyor. Bu kategoride hafta sonunda oynanacak müsabakalar 1 gün öne çekilerek, pazardan cumartesiye alındı. Hatayspor için son derece önem taşıyan karşılaşmaya ciddi şekilde sıkı bir çalışma temposuyla hazırlanan Çanakkale Dardanelspor, 18 Mart Stadı’ndaki sezonun son maçına galibiyet hedefiyle çıkacak. Güney ekibinin de aynı amaç doğrultusunda mücadele edeceği karşılaşmanın izleyenlere seyir keyfi vermesi bekleniyor. Bilindigi gibi, Çanakkale Dardanelspor önümüzdeki hafta sonu İstanbul’da Beylerbeyi ile karşılaşıp, 2011-2012 sezonuna nokta koyacak.
 
Maçı Bora Budak yönetecek
Bugün 18 Mart Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak Çanakkale Dardanelspor – Hatayspor müsabakasını Ankara’da asli mesleği Polis olan Ulusal hakem Bora Budak yönetecek. Budak’ın yardımcı hakemliklerini Mehmet Sinan Akgül ve Hulusi Akırşan yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Tamer Tekbaş. Bu maçta Şerafettin Elçi gözlemcilik görevi ifa edecek.
 
Bora Budak son olarak, Kayseri Şekerspor – Toroslar Belediyespor BAL Play-Off maçında düdük çalmıştı.
 
Bu arada, Çanakkale’nin klasman gözlemcilerinden Orhan Anşin bugün İstanbul’da oynanacak Maltepe – Ergani, Tahsin Uçkaç  yine İstanbul’da yapılacak Bayrampaşa – Hacettepe müsabakalarında görev yapacak. Çanakkale klasman hakemlerinden Erman Yardımcı da bugün oynanacak Tarsus İdmanyurdu – Pazarspor maçında yardımcı hakemlik görevi üstlenecek.
Paylaş