Ç.Belediyespor yükseliyor!

369

 13 değişik branşta, 1815 lisan-siyer sporcuya sahip olan Çanakkale Belediyespor 30 yıldan buyana  kent sporuna hizmet veriyor. Her geçen sezon aşama içine giren Bayanlar Voleybol Takımıyla şimdi isminden  Avrupa`da  da söz ettiriyor 

 
Spor kültürü ile donanımlı olup, tesisleşerek, kurumsallaşan İsmet Güneşhan başkanlığın-daki Mavi-Beyazlı Kulüp, Çanakkale halkının etrafında sevgi halesi oluşturmasıyla  başarıdan başarıya koşmaya başladı.           
 
 Siyasi kimliği ile olduğu kadar spor yönetici sıfatıyla da öne çıkan iş adamı İsmet Güneşhan, kulübünün geçirdiği evreleri Olay okurları için değerlendirdi. İşte Güneşhan`ın ağzından Çanakkale Belediyespor. 
"1987 yılında dönemin Belediye Başkanı rahmetli Orhan Uğur tarafından kurulan Kulübümüz 30 yıldan beri kentimizde sporun gelişmesi, yaygınlaşması ve özellikle gençlerimize sporun sevdirilmesi için çalışmalarda bulunmaktadır. Kulübümüz Voleybol, Basketbol,Yüzme,Briç,Masa Tenisi, Halk Oyunları,Step-Aerobik, Atletizm, Dağcılık, Bisiklet, Satranç, Tenis, Cimnastik dalları olmak üzere 13 branşta 1815 lisanslı sporcu ile faaliyetlerini sürdürmektedir.
Kulübümüzün temel ilkesi kentimizde özellikle gençlerimize sporu sevdirmek dayanışmayı, yardımlaşmayı,mücadele etmeyi ve kazanabilme becerisini aşılamaktır.
Kulübümüz potansiyeli olup ta yapılamayan sporların yapılması için olanak sağlamaktadır. Bunun içinde bir çok branşta lokomotif görevi üstlenerek kentimizde alternatif spor dallarında da spor yapma imkanı sunmaktadır.
Çanakkale Belediyespor Kulübü olarak sportif faaliyetlerimiz yanında bu faaliyetlerimizin daha iyi koşullarda yapılabilmesi için tesisleşmeye büyük önem vermiştir.Ayrıca, kentimizde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerimizle de ilişkilerimizi geliştirerek malzeme temini konusunda kulüplerimize gereken desteği vermekteyiz. Engelli vatandaşlarımızında spor yapmasına olanak sağlayan Boğazgücü Engelliler Basketbol takımıyla yapılan protokol ile ulaşım masrafları kulübümüz tarafından karşılanmaktadır.
Barışın kenti Çanakkalemiz`de Barış Kültürümüz olsun anlayışından yola çıkarak spor kültürümüzü kentimize yansıtmaya çalışmaktayız. Yönetici olarak kulübümüze katkı veren ve bizi bu noktaya taşıyan Salih Yıldız’a, Semih Çevik’e, Bülent Yufka’ya, Erdal Gezen’e, Güngör Yıldız’a ve mevcut yönetimime teşekkür eder, kulübümüzde çalışan tüm emekçi arkadaşlarımıza şahsım ve yönetimim adına şükranlarımı sunarım. Sayın Valimiz ve Gestaş’a, 2 yıldan beri sponsorluğu ile bize destek olan 17 Burda Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı ve Sabancı Ailesine, Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan ve Doğan Ailesine,bu sezon bize sponsor olarak güç katan Akçansa Yönetimine, Avek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Adem Paşalı’ya, Elit lige çıktığımızdan bu güne sponsorumuz olan Uysal Marketler zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Uysal’a,alt yapı sporcularımıza eğitim bursu sağlayan Çanakkale Koleji ve sahibi Kemal Karakaş’a çok teşekkür ederiz. Ayrıca, desteklerini esirgemeyen  Deftardarımıza, Başsavcımıza, Emniyet Müdürümüze, Gençlik Spor İl Müdürümüze, Milli Eğitim Müdürümüze de teşekkürü bir borç biliriz. Her zaman bize destek verip, yanımızda olan ve kulübümüzün bu günlere gelmesinde en büyük pay sahibi olan Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan’a şükranlarımızı sunarız.”
 
 (Şenol Güven)
Paylaş