Ç.Belediyespor yakışanı yaptı !

Mavi-Beyazlı Kulüp, Çanakkale’ye Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligini 2. kez getirdi. Sultanların olağan üstü başarısı sevinçle karşılandı...

762
Bursa`da, statüsü gereği iki aşamada oynanan baraj maçlarında üstün performans sergileyen Çanakkale Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımı 6 maçın 5`ini kazandı. Yeni sezonda da yoluna Acıbadem Bayanlar Voleybol Liginde devam edeceğini müjdeledi.
 
Puan açısından dezavantajlı başladığı baraj maçlarını art arda elde ettiği seri galibiyetlerle lehine dönüştürüp, kent sporunu mutlu kılan Sırp hoca Dragan Nesiç ve öğrencileri her türlü övgüyü haketti. Çanakkale halkı ise onları tebrik etti.
 
Kuşkusuz, gelinen bu başarı noktasında Doğal Başkan Ülgür Gökhan, Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, Yönetim Kurulu üyeleri ile sponsorların büyük payları bulunuyor. Çanakkale Belediyespor yeni sezonda da Fenerbahçe, Vakıfbank, Beşiktaş ve Galatasaray gibi elit takımların yer aldığı Acıbadem Bayanlar Voleybol Liginde mücadele verecek.
 
Acıbadem Bayanlar Voleybol Liginden düşen Halkbank ve Konya Ereğli Belediyespor 2014-2015 sezonunda Türkiye Bayanlar Voleybol 2.liginde yer alacak. 2.ligin final maçlarında başarılı olan Trabzon İdman Ocağı ile Bursa Nilüfer Belediyespor yeni sezonda Acıbadem Bayanlar Liginde mücadele edecek.
 
2014-2015 sezonunda Acıbadem Bayanlar Voleybol Liginde; Çanakkale Belediyespor, Sarıyer Belediyespor, Beşiktaş, Vakıfbank, Eczacıbaşı Vitra, Fenerbahçe, Bursa Büyükşehir Belediyespor, İlbank, Bakırköy Belediye Yeşilyurt, Galatasaray Daikin, Trabzon İdman Ocağı, Bursa Nilüfer Belediyespor yer alacak.
Paylaş