Ç,Belediyespor-Fenerbahçe

743

Yarın Anafartalar Spor Salonu`nda 14.00`de başlama düdüğü çalınacak maçta Sarı-Lacivertli Kulübün 2 numaralı Kadınlar Voleybol Takımıyla karşılaşacak File`nin Çanakkaleli Sultanları galibiyete odaklandı. Geçen hafta sonu sezonun ilk maçları oynanan Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1.Ligine Karşıyaka (3-1) yenilgisi ile başlayan Çanakkale Belediyespor bu kez 3 puanla tanışmak istiyor. 

Pandemi nedeniyle seyircisiz oynanacak müsabakayı sadece takımların yönetim kadroları ile görevliler izleyebilecek. Baş Antrenör Vedat Mekik yönetimindeki Çanakkale Belediyespor, Fenerbahçe maçının ardından, üçüncü haftada İzmir deplasmanına çıkacak. 25 Ekim 2020 pazar günü saat 16.00`da Balçova Spor Salonu`nda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. 

Y.Bayramiçspor Körfez`de
Bu sezon Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Lig, 2. Grubu`nda yer alan Yeşil Bayramiçspor ligdeki ikinci maçında yarın (Pazar) saat 13.00`de Kocaeli - Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu`nda Cadence Gölcük İhsaniye takımı ile kozlarını paylaşacak. Yeşil Bayramiçspor geçen pazar günü iç salonda oynadığı sezonun ilk maçında İnegöl Voleybol takımını 3-0 mağlup etmişti. Kazdağı`nın Sultanları 25 Ekim 2020 pazar günü saat 13.30`da yine iç salonda bu kez Tepebaşı Gençlik ile karşılaşacak. 
(Cahit Göveren)

 

Paylaş