Bursluluk sınavı soruları ve cevapları açıklandı mı? Bursluluk sınav sorular ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?

Bursluluk sınavı soruları ve cevapları gündemdeki yerini aldı. İOKBS bursluluk sınavı 5,6,7,9,10 ve 11.sınıf öğrencileri ile gerçekleştirildi. Sınavın gerçekleşmesinin ardından öğrenciler Bursluluk sınavı soruları ve cevapları açıklandı mı? Bursluluk sınav sorular ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak? Sorularını araştırmaya başladı. İşte detaylar…

1114

Bursluluk sınavı, 785 yurt içi ve 2 yurt dışı sınav merkezi olmak üzere 5,6,7,9,10 ve 11.sınıflar için gerçekleştirildi. 3Eylül tarihinde 2023 İOKBS bursluluk sınavının bitmesinden sonra sınava giren öğrenciler bursluluk sınav soruları ve cevaplarını merak ediliyor. Diğer taraftan ise bursluluk sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi merak ediyorlar. Peki 2023 bursluluk sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Bursluluk sınav soruları ve cevapları açıklandı mı?

Bursluluk sınavı soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?

3 Eylül tarihinde 5,6,7,9,10 ve 11.sınıf İOKBS bursluluk sınavı gerçekleştirildi. Öğrenciler büyük bir merakla bursluluk soru ve cevap anahtarının yayımlanmasını bekliyor. Ancak henüz bursluluk sınav soruları ve cevapları yayımlanmadı.

Bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

2023 İOKBS bursluluk sınavına 1 milyon 44 bin 846 öğrenci başvuru yaptı. MEB'in açıklamasına göre 2023 bursluluk sınavı sonuçları 22 Eylül tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet adresinde açıklanacak.

(Saim Tunçman)

Paylaş