havadurum

Bulgar konuklar Ayvacık’ta

Çanakkale’nin köklü kulüplerinden Ayvacık Belediyespor, Bulgaristan’ın OFC Sliven takımıyla dostluk maçı yaptı. Ayvacık Stadı’nda oynanan özel müsabakada takımlar 4 – 4 berabere kaldı...

400
 
Geçtiğimiz yıl aynı dönemlerde olduğu gibi yine Ayvacık’ın Bulgar konukları vardı. İlçeye öğle saatlerinde gelen Bulgar kafilesi bir şehir turu yaptıktan sonra Ayvacık Belediyesi’ni ziyaret etti. Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin’in şehir dışında olması nedeniyle Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Eren ile bir araya gelen minik futbolcuların objektiflere verdikleri ilginç pozlar görülmeye değerdi.
 
Burada düşüncelerini aktaran Başkan Vekili Eren “Belediye olarak uluslar arası dostluklara önem veriyoruz. Daha önce Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ünal Şahin’in büyük emekleriyle Yunanistan’ın Ege Model Lisesi’ni ilçemizde bulunan Öğretmen Lisemiz ile kardeş yapmıştık. Şimdi de Bulgaristan’ın Sliven Takımı ile Belediyespor’u kardeş konuma getirdik.” dedi.
 
Ayvacık Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Çağatay Değirmenci ise “Ayvacık Belediyespor camiası olarak bu tür organizasyonlarda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Belediyemizin bu konularda güzel çalışmaları var. Ulusal ve uluslararası ortamda olumsuz gelişmeler yaşadığımız bu günlerde ülkeler arası dostluk ortamına katkı sağlamaktan dolayı son derece mutluyuz” dedi.
 
Ayvacık Stadı’nda başlayan dostluk karşılaşması 4-4’lük skorlar tamamlanırken, miniklerin heyecanı yüzlerinden okunuyordu. Dostluk havasında, güzel bir ortamda gerçekleşen karşılaşma objektiflere verilen güzel karelerle sona erdi.
 
 
Paylaş