havadurum

Bugün Ne Maçı Var?

27 Haziran Perşembe günü futbolseverler, Avrupa'nın çeşitli liglerinden ve milli takımlar arası hazırlık karşılaşmalarından oluşan heyecan dolu bir futbol programına tanık olacak.

708

27 Haziran Perşembe günü, futbolseverler için keyifli bir futbol ziyafeti hazırlanıyor. Avrupa'nın farklı liglerinden ve milli takımlardan birçok takım, hazırlık maçlarında sahaya çıkıyor.

Günün İlk Maçı:

Programda yer alan ilk maç saat 11:00'da OFK Pirin ve CSMS Iaşi takımları arasında oynanacak. Bu maç, her iki takım için de yeni sezona hazırlanmak için önemli bir fırsat olacak.

Diğer Önemli Maçlar:

Daha sonra saat 14:00'da Kopenhag ve Silkeborg IF, 15:00'te Tychy 71 ve Rekord Bielsko-Biala, 18:00'de Cherno More Varna ve Botev Vratsa, 18:30'da Ferencvaros ve Sepsi karşı karşıya gelecek. Bu maçlarda da heyecan ve çekişme dolu dakikalar bekleniyor.

Akşam Saatlerinde de Futbol Devam Ediyor:

Akşam saatlerinde ise futbolseverler, 20:00'de ASC 09 Dortmund - Wiedenbrück, Buchbach - Neufraunhofen, Karbach - Idar-Oberstein, Oudenaarde - Union Saint-Gilloise ve Schwabach - Greuther Fürth II maçlarını izleme imkanı bulacak.

Son Maçlar:

Günün son maçları ise saat 21:00'de Cliftonville - The New Saints ve FC 1906 Erlensee - 1960 Hanau, 21:30'da ise East Stirlingshire - Ayr United arasında oynanacak.

(GÖKHAN ÖZKURNAZ)
Paylaş