havadurum

Bugün Ne Maçı Var?

Euro 2024'te heyecan dorukta! 26 Haziran Çarşamba günü, 4 kritik maçla birlikte grup aşaması sona erecek ve son 16 turuna yükselecek takımlar belli olacak.

513

Hakem kararlarından kritik gollere, penaltılardan kırmızı kartlara futbolseverleri heyecanlandıran anlar 26 Haziran Çarşamba günü de EURO 2024'te yaşanacak. F Grubu'nda son maçlarını oynayacak Türkiye ve Çekya, gruptaki son turu kimin lider tamamlayacağını belirlemek için karşı karşıya gelecek. Ukrayna ve Belçika ile Slovakya ve Romanya ise E Grubu'nda kritik bir mücadelenin sonucunu bekliyor.

22.00'de Heyecan Dorukta:

  • Çekya - Türkiye: Milli Takımımız, EURO 2024'teki son grup maçında Çekya'yı yenerek gruptan çıkma şansını korumak istiyor. Bu kritik maçta hakem kararları ve kritik goller heyecanın dozunu artıracak.
  • Gürcistan - Portekiz: Grup liderliği için mücadele eden Portekiz, son maçında Gürcistan'ı yenerek gruptan lider olarak çıkmak istiyor.

19.00'da E Grubu'nda Mücadele:

  • Ukrayna - Belçika: Ukrayna, ev sahibi avantajını kullanarak Belçika'yı yenmek ve gruptaki yerini sağlamlaştırmak istiyor.
  • Slovakya - Romanya: Slovakya ve Romanya ise son maçlarında puan alarak gruptan çıkma şansını korumak için mücadele edecek.

Maçları Hangi Kanaldan İzleyebilirim?

Çekya - Türkiye: TRT 1

Gürcistan - Portekiz: TRT Spor

Ukrayna - Belçika: TRT 1

Slovakya - Romanya: TRT Spor

(GÖKHAN ÖZKURNAZ)
Paylaş