havadurum

Bugün Kimin Maçı Var? Süper Lig'de Bugün Kimin Maçı Var? 16 Eylül 2023 Cumartesi Maç Programı

Bugün kimin maçı var? Süper Lig'de 2023/2024 sezonunun 5. haftası heyecanla devam ediyor. Futbolseverler, bugün hangi maçların oynanacağını, saat kaçta başlayacağını ve hangi kanallardan yayınlanacağını merak ediyor. Süper Lig'de bugün dört karşılaşma var. İşte detaylar...

997
Süper Lig'de bugün dört karşılaşma var. Lider Konyaspor ile ikinci Galatasaray sahaya çıkacak. Kayserispor ile Gaziantep FK arasında çekişmeli bir mücadele olacak. Adana Demirspor ile Pendikspor ise ilk galibiyetlerini arayacak. Süper Lig'de bugün oynanacak maçların saatleri ve yayın kanalları haberimizde...
Süper Lig'de Bugün Hangi Maçlar Var?

Süper Lig'de bugün oynanacak maçların programı şöyle:

Konyaspor - Çaykur Rizespor: Ligin iki sürpriz takımı Konyaspor ile Çaykur Rizespor, saat 17:00'de kozlarını paylaşacak. Konyaspor, dört maçta üç galibiyet ve bir beraberlik alarak liderliğini sürdürüyor. Çaykur Rizespor ise dört maçta iki galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyetle beşinci sırada yer alıyor. Bu zorlu mücadele, beIN Sports'ta canlı olarak yayınlanacak.

Kayserispor - Gaziantep FK: Kayserispor, sahasında Gaziantep FK'yı konuk edecek. Saat 17:00'de başlayacak olan maçta, Kayserispor galibiyet arayacak. Kayserispor, dört maçta bir galibiyet, bir beraberlik ve iki mağlubiyetle 12. sırada bulunuyor. Gaziantep FK ise dört maçta iki galibiyet ve iki beraberlikle dördüncü sırada yer alıyor. Bu maç da beIN Sports 2'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Galatasaray - Samsunspor: Süper Lig'in en çok şampiyon olan takımı Galatasaray, yeni yükselen Samsunspor'u ağırlayacak. Saat 20:00'de başlayacak olan maçta, Galatasaray liderliği korumak istiyor. Galatasaray, dört maçta üç galibiyet ve bir beraberlikle ikinci sırada bulunuyor. Samsunspor ise dört maçta bir galibiyet, bir beraberlik ve iki mağlubiyetle 13. sırada yer alıyor. Bu heyecanlı karşılaşma beIN Sports'tan canlı olarak izlenebilecek.

Adana Demirspor - Pendikspor: Süper Lig'in yeni takımlarından Adana Demirspor, sahasında Pendikspor'u ağırlayacak. Saat 20:00'de başlayacak olan maçta, Adana Demirspor ilk galibiyetini almak istiyor. Adana Demirspor, dört maçta üç beraberlik ve bir mağlubiyetle 14. sırada bulunuyor. Pendikspor ise dört maçta iki beraberlik ve iki mağlubiyetle 16. sırada yer alıyor. Bu mücadele de beIN Sports 2'den canlı olarak yayınlanacak.
(Damla Yeltekin)
Paylaş