havadurum

Bugün Kimin Maçı Var? 6 Ocak Cumartesi Trendyol Süper Lig Maçları

Süper Lig’de 19. hafta maçları bugün oynanıyor. Zirve ve küme düşme mücadelesi veren takımların heyecan dolu maçları var. Bugün oynanacak olan 5 maçın saatleri, hakemleri, sakat ve cezalı oyuncuları, form durumları, golcü oyuncuları ve bahis oranları bu yazıda. Süper Lig’de 19. hafta maçlarının detaylarını kaçırmayın!

3223

Süper Lig’de ikinci yarı başladı ve 19. hafta maçları bugün oynanacak. Zirve mücadelesi veren takımlar, puan kaybı yaşamamak için sahaya çıkacak. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan takımlar ise kritik maçlara çıkacak. Peki, bugün hangi maçlar var, kim favori, hangi oyuncular öne çıkacak? İşte Süper Lig’de 19. hafta maçlarının detayları…

Çaykur Rizespor - Atakaş Hatayspor

Günün ilk maçında Çaykur Rizespor, evinde Atakaş Hatayspor’u ağırlayacak. Saat 13.30’da başlayacak olan maçı Cihan Aydın yönetecek.
Çaykur Rizespor, ligin 18. haftasını 26 puanla 7. sırada tamamladı. Atakaş Hatayspor ise 19 puanla 14. sırada yer aldı.
Çaykur Rizespor’da sakatlığı bulunan A. Okechukwu forma giyemeyecek. Atakaş Hatayspor’da ise cezalı olan R. Rivas ve sakatlığı süren D. Lamkel Ze kadroda yer almayacak.
Çaykur Rizespor, son 5 maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Atakaş Hatayspor ise son 5 maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti..

RAMS Başakşehir - Yukatel Adana Demirspor

Günün ikinci maçında RAMS Başakşehir, evinde Yukatel Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da başlayacak olan maçı Turgut Doman yönetecek.
RAMS Başakşehir, ligin 18. haftasını 19 puanla 15. sırada bitirdi. Yukatel Adana Demirspor ise 27 puanla 6. sırada yer aldı.
RAMS Başakşehir’de cezalı olan Mahmut Tekdemir ve sakatlıkları bulunan E. Dennis, Efe Arda Koyuncu, Muhammed Şengezer, P. Szysz forma giyemeyecek. Yukatel Adana Demirspor’da ise sakatlıkları süren A. Gravillon, Ertaç Özbir, M. Balotelli kadroda bulunmayacak.
RAMS Başakşehir, son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Yukatel Adana Demirspor ise son 5 maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti.

MKE Ankaragücü - Trabzonspor

Günün üçüncü maçında MKE Ankaragücü, evinde Trabzonspor ile mücadele edecek. Saat 19.00’da başlayacak olan maçı Burak Şeker yönetecek.
MKE Ankaragücü, ligin 18. haftasını 20 puanla 12. sırada tamamladı. Trabzonspor ise 30 puanla 3. sırada yer aldı.
MKE Ankaragücü’nde sakatlıkları bulunan Alper Uludağ ve Tolga Ciğerci forma giyemeyecek. Trabzonspor’da ise sakatlıkları süren Abdulkadir Ömür, Göktan Gürpüz, M. Orsic, S. Denswil, Umut Bozok kadroda yer almayacak.
MKE Ankaragücü, son 5 maçında 1 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Trabzonspor ise son 5 maçında 3 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Yılport Samsunspor - VavaCars Fatih Karagümrük

Günün dördüncü maçında Yılport Samsunspor, evinde VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Saat 19.00’da başlayacak olan maçı Emre Kargın yönetecek.
Yılport Samsunspor, ligin 18 haftasını 15 puanla 18. sırada bitirdi. VavaCars Fatih Karagümrük ise 17 puanla 17. sırada yer aldı.
Yılport Samsunspor’da sakatlıkları bulunan Bedirhan Çetin, G. Laura, K. Schindler forma giyemeyecek. VavaCars Fatih Karagümrük’te ise cezalı olan Sofiane Feghouli ve sakatlığı süren M. Dituro kadroda bulunmayacak.
Yılport Samsunspor, son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. VavaCars Fatih Karagümrük ise son 5 maçında 3 galibiyet, 2 mağlubiyet elde etti.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş