havadurum

Bugün Kimin Maçı Var? 3 Şubat Cuma Trendyol Süper Lig Maçları

Süper Lig'de bugün oynanacak maçlarda lider Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında zorlu bir sınav verecek. Başakşehir, İstanbulspor'u konuk ederken, Çaykur Rizespor, Konyaspor'u ağırlayacak. Gaziantep FK ise Kayserispor ile karşılaşacak. İşte bugün oynanacak maçların önemi, iddaa oranları ve canlı yayın bilgileri.

1971

Süper Lig'de 23. hafta heyecanı bugün oynanacak dört maçla devam ediyor. Lider Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında zorlu bir sınav verecek. Başakşehir, İstanbulspor'u konuk ederken, Çaykur Rizespor, Konyaspor'u ağırlayacak. Gaziantep FK ise Kayserispor ile karşılaşacak. İşte bugün oynanacak maçların önemi, iddaa oranları ve canlı yayın bilgileri.

Çaykur Rizespor - Konyaspor

Saat 13:30'da başlayacak olan maçta, Çaykur Rizespor, Konyaspor'u ağırlayacak. Ev sahibi ekip, son maçında Fatih Karagümrük'e 4-0 yenilerek puan kaybetti. Konyaspor ise son maçında Başakşehir'e 3-2 mağlup olarak düşme hattında kaldı. Bu maç, iki takım için de altın değerinde. Çaykur Rizespor, galibiyetle Avrupa kupaları yarışına ortak olmak istiyor. Konyaspor ise puan ya da puanlarla kümede kalma mücadelesini sürdürmek istiyor. Maçın canlı yayını beIN SPORTS 1'de.

Başakşehir - İstanbulspor

Saat 16:00'da başlayacak olan maçta, Başakşehir, İstanbulspor'u konuk edecek. Ev sahibi ekip, son maçında Konyaspor'u 3-2 mağlup ederek üst sıralardan uzaklaştı. İstanbulspor ise son maçında Samsunsporla 1-1 berabera kalarak 1 puanı cebine koydu. Bu maç, iki takım için de prestij maçı. Başakşehir, taraftarına bir galibiyet hediye etmek istiyor. İstanbulspor ise, Süper Lig'de kalıcı olmak istediğini göstermek istiyor. Maçın canlı yayını beIN SPORTS 2'de.

Gaziantep FK - Kayserispor

Saat 19:00'da başlayacak olan maçta, Gaziantep FK, Kayserispor ile karşılaşacak. Ev sahibi ekip, son maçında Galatasaray'a 2-1 mağlup olarak küme düşme hattından çıkamadı. Kayserispor ise son maçında Antalyasporla 1-1 berabere kalarak kümede kalma umutlarını artırdı. Bu maç, iki takım için de kritik. Gaziantep FK, galibiyetle küme düşme potasından çıkmak istiyor. Kayserispor ise puan ya da puanlarla düşme hattından uzaklaşmak istiyor. Maçın canlı yayını beIN SPORTS 2'de.

Antalyaspor - Fenerbahçe

Saat 19:00'da başlayacak olan maçta, Antalyaspor, lider Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Ev sahibi ekip, son maçında Kayserispor ile 1-1 berabere kalarak orta sıralarda kaldı. Fenerbahçe ise son maçında MKE Ankaragücünü 2-1 yenerek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Bu maç, liderlik yarışı açısından büyük önem taşıyor. Antalyaspor, galibiyetle Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunu zorlaştırmak istiyor. Fenerbahçe ise puan kaybı yaşamadan liderlik koltuğuna geri dönmek istiyor. Maçın canlı yayını beIN SPORTS 4'de

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş