havadurum

Bugün Kimin Maçı Var? 25 Şubat Pazar Trendyol Süper Lig Maçları

Trendyol Süper Lig’de 27. hafta heyecanı bugün devam ediyor. Ligin zirvesindeki rekabet kızışırken, alt sıralardaki takımlar da kümede kalma mücadelesi veriyor. Bugün oynanacak dört maçta, hem şampiyonluk hem de düşme hattı arasındaki puan farkı değişebilir. Peki, bugün kimin maçı var? Hangi takım kazanacak?

1980

Trendyol Süper Lig’de bugün dört maç oynanacak. Beşiktaş, İstanbulspor deplasmanında zorlu bir sınava çıkacak. Trabzonspor, Adana Demir’i yenerek üçüncü sırayı korumak istiyor. Karagümrük, Alanyaspor’u ağırlarken, Sivasspor da Pendikspor’u konuk edecek.

Sivasspor-Pendikspor

Günün ilk maçında, Sivasspor evinde Pendikspor’u ağırlayacak. Sivasspor, geçen hafta Hatayspor'la 1-1 berabere kalmıştı. Pendikspor ise, son sıralarda yer alıyor ve ligde kalmak için mucize bekliyor. Sivasspor, bu maçı kazanarak hem moral bulmak hem de üst sıralara tırmanmak istiyor. Pendikspor ise, en azından bir puan alarak umudunu sürdürmek istiyor.

Karagümrük-Alanyaspor

Günün ikinci maçında, Karagümrük sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak. Karagümrük, geçen hafta Kasımpaşa'yla 1-1 berabere kalarak alt sıralara gerilemişti. Alanyaspor ise, son haftalarda toparlanarak orta sıralar için iddialı bir konuma gelmişti. Karagümrük, bu maçı kazanarak hem taraftarını sevindirmek hem de üst sıralara yaklaşmak istiyor. Alanyaspor ise, bu maçı kazanarak hem formunu sürdürmek hem de rakipleriyle arasındaki farkı açmak istiyor.

Trabzonspor-Adana Demir

Günün üçüncü maçında, Trabzonspor evinde Adana Demir’i konuk edecek. Trabzonspor, geçen hafta Pendikspor'u 2-0 yenerek üst sıra yarışında büyük bir avantaj elde etmişti. Adana Demir ise, son haftada aldığı puanlarla düşme hattından uzaklaşmıştı. Trabzonspor, bu maçı kazanarak hem Beşiktaş’tan uzaklaşmak hem de taraftarını mutlu etmek istiyor. Adana Demir ise, bu maçı kazanarak hem sürpriz yapmak hem de rahat bir nefes almak istiyor.

İstanbulspor-Beşiktaş

Günün son maçında, İstanbulspor sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. İstanbulspor, geçen hafta Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak alt sıralardan kurtulamamıştı. Beşiktaş ise, son haftalarda aldığı galibiyetlerle Avrupa kupalarına gitme hedefini sürdürüyor. İstanbulspor, bu maçı kazanarak hem kümede kalma umudunu artırmak hem de ligin üst sıralarındaki takımlardan birini devirmek istiyor.

Trendyol Süper Lig’de bugün oynanacak dört maçta, hem heyecan hem de rekabet dorukta olacak. Beşiktaş, zorlu İstanbulspor deplasmanından galibiyetle dönmek için ter dökecek. Trabzonspor, Adana Demir’i yenerek ikinci sırayı korumaya çalışacak. Karagümrük ve Alanyaspor, orta sıralardaki yerlerini sağlamlaştırmak için mücadele edecek. Sivasspor da Pendikspor’u yenerek üst sıralara tırmanmak isteyecek. Bu maçları kaçırmayın, keyifli seyirler.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş