havadurum

Bugün Kimin Maçı Var? 25 Ekim Şampiyonlar Ligi’nde Hangi Maçlar Var?

Şampiyonlar Ligi’nde heyecan bugün kaldığı yerden devam ediyor. PSG Milan ve Newcastle United Borussia Dortmund gibi oldukça çarpıcı maçların oynanacağı güne dair en çok araştırılan; bugün hangi maçlar var, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak sorularının cevaplarını sizin için hazırladık.

2144

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasının 3. haftası bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Bugün hangi maçlar var, kimin maçı var ve hangi kanalda yayınlanacak sorularının cevaplarını sizler için derledik. İşte, 25 Ekim Çarşamba Şampiyonlar Ligi maçları…

PSG - Milan

Grup F’nin lideri PSG, ikinci sıradaki Milan’ı konuk ediyor. Fransız ekibi, ilk iki maçında Manchester City ve Leipzig’i yenerek 6 puan topladı. İtalyan ekibi ise City’ye kaybettikten sonra Leipzig’i 3-0 mağlup etti ve 3 puana yükseldi. Bu maç, iki takımın Şampiyonlar Ligi tarihindeki ilk karşılaşması olacak. Maçın başlama saati 22:00, yayın kanalı ise Exxen.

Newcastle - B.Dortmund

Grup F’nin zirvesinde yer alan Newcastle United, Borussia Dortmund’u ağırlıyor. İngiliz ekibi, ilk iki maçında Celtic ve Atletico Madrid’i 2-1’lik skorlarla yendi ve 6 puanla liderliğe yükseldi. Alman ekibi ise Celtic’e 2-1 kaybettikten sonra Atletico Madrid’i 4-0 gibi farklı bir skorla yendi ve 3 puana ulaştı. Bu maç, iki takımın Şampiyonlar Ligi tarihindeki ikinci karşılaşması olacak. İlk maçta Dortmund, Newcastle’ı 3-2 yenmişti. Maçın başlama saati 22:00, yayın kanalı ise TV 8 Buçuk ve Exxen.

Feyenoord - Lazio

Grup E’nin son sırasında bulunan Feyenoord, lider Lazio’yu ağırlıyor. Hollanda ekibi, ilk iki maçında Benfica ve Juventus’a kaybederek puan alamadı. İtalyan ekibi ise Benfica’yı 2-1, Juventus’u ise 3-2 yenerek 6 puanla liderliğe oturdu. Bu maç, iki takımın Şampiyonlar Ligi tarihindeki üçüncü karşılaşması olacak. İlk iki maçta da Lazio galip gelmişti. Maçın başlama saati 19:45, yayın kanalı ise TV 8 Buçuk ve Exxen.

Diğer Maçlar

Bugün oynanacak diğer Şampiyonlar Ligi maçları şöyle:

  • Barcelona - Shakhtar Donetsk (19:45, Exxen)
  • Celtic - Atletico Madrid (22:00, Exxen)
  • Leipzig - Kızılyıldız (22:00, Exxen)
  • Young Boys - Manchester City (22:00, Exxen)
  • Antwerp - Porto (22.00,Exxen) (Haber Merkezi)
Paylaş