Bugün Hangi Maçlar Var?

Futbol dünyasının nabzı 18 Eylül Çarşamba günü de tüm hızıyla atıyor. Süper Lig'den Şampiyonlar Ligi'ne, LaLiga'dan diğer önemli liglerdeki karşılaşmalara kadar futbolseverler için dolu dolu bir gün bizi bekliyor. Peki, bugün hangi maçlar var ve hangi kanallarda yayınlanacak? İşte detaylar!

393

Bugün, futbolseverler için heyecan dolu bir gün! Süper Lig'den Şampiyonlar Ligi'ne kadar birçok önemli karşılaşma futbolseverlerle buluşuyor. Peki, 18 Eylül Çarşamba günü hangi maçlar var? İşte tüm detaylar haberimizde!

Süper Lig'de Erteleme Maçı

Süper Lig'de ertelenen maçlardan biri olan Samsunspor-Başakşehir karşılaşması bugün saat 20.00'da beIN Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak. Bu mücadele, ligde üst sıraları hedefleyen iki takımın karşı karşıya gelmesiyle dikkat çekiyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Heyecan Dorukta

Avrupa'nın en prestijli kulüp turnuvası Şampiyonlar Ligi'nde de heyecan devam ediyor. Bugün akşam saatlerinde oynanacak maçlar arasında PSG-Girona, Manchester City-Inter gibi dikkat çeken karşılaşmalar bulunuyor. Bu maçları TRT Spor kanallarından takip edebilirsiniz.

  • 19:45 Bologna - Shakhtar Donetsk (TRT 1)
  • 19:45 Sparta Prag - Salzburg (TRT Tabii Spor)
  • 22:00 PSG - Girona (TRT Tabii Spor 1)
  • 22:00 Club Brugge - Borussia Dortmund (TRT 1)
  • 22:00 Manchester City - Inter (TRT Tabii Spor)
  • 22:00 Celtic - Slovan Bratislava (TRT Tabii Spor 2)

LaLiga'da Gecenin Maçı: Real Betis - Getafe

İspanya La Liga'sında ise Real Betis, evinde Getafe'yi ağırlayacak. Bu karşılaşmayı S Sport ve S Sport Plus kanallarından takip edebilirsiniz.

20:00 Real Betis - Getafe (S Sport, S Sport Plus)

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş