Bugün Hangi Maçlar Var?

Futbolseverlerin heyecanla beklediği 20 Ağustos Salı günü, birbirinden önemli maçlara sahne oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu karşılaşmaları, futbolseverleri ekran başına kilitledi. İşte günün en önemli maçlarına dair detaylar...

410

Futbolseverler için heyecan dolu bir gün daha! Dün gece yaşananların ardından bugün de gözler Avrupa'nın en büyük kulüp turnuvalarında olacak. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off maçları ile dolu dolu bir gece bizleri bekliyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Kimler Sahnede?

Avrupa'nın zirvesine çıkmak isteyen takımlar, bugün play-off turunda kozlarını paylaşacak. Dinamo Zagreb - Karabağ, Lille - Slavia Prag ve Bodo/Glimt - Kızılyıldız maçları ile gece boyunca futbol dolu anlar yaşayacağız. Bu kritik karşılaşmaları kaçırmamak için TRT 1 ve TRT Tabii ekranları başında yerinizi alın.

Avrupa Konferans Ligi'nde Heyecan Devam Ediyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise Noah - Ruzomberok maçı ile günün ilk heyecanı yaşanacak. Bu maçla birlikte, Avrupa futbolunun yükselen yıldızları da kendini gösterme fırsatı bulacak.

20 Ağustos Maçları

  • 19:00 Noah - Ruzomberok (UEFA Avrupa Konferans Ligi - Play Off)
  • 22:00 Dinamo Zagreb - Karabağ (UEFA Şampiyonlar Ligi - Play Off)
  • 22:00 Lille - Slavia Prag (UEFA Şampiyonlar Ligi - Play Off)
  • 22:00 Bodo/Glimt - Kızılyıldız (UEFA Şampiyonlar Ligi - Play Off)
(GÖKHAN ÖZKURNAZ)
Paylaş