Bu takım HEPİMİZİN

Çanakkale Belediyespor deneyimli ve kaliteli rakipleri karşısında tecrübe aşaması yaşıyor. Hayıflanacak bir şey yok. Yenile yenile elbette yenmeyi de öğrenecekler

795
Başkent deplasmanında Halkbank`a 3-0 mağlup olup, Acıbadem Bayanlar Voleybol Liginde art arda 5. yenilgisini alan filenin Çanakkaleli sultanları 13 ve 17 Kasım 2013 tarihlerinde Anafartalar Spor Salonu`nda önce Beşiktaş, sonra Galatasaray Daikin’le karşılaşacak.
 
Kendisinden kat be kat güçlü takımlara karşı hemen her müsa-bakada dirençli mücadele sergileyen Çanakkale Belediyespor, ilerleyen haftalarda alacağı olumlu sonuçlarla ve mevcut statü gereği bu elit kategoride rahatlıkla tutunabilecek.
Lig statüsü
Acıbadem Kadınlar Voleybol Ligi maçlarının 1. devresi 20 Ekim - 15 Aralık`ta, 2. devresi ise 11 Ocak - 22 Mart 2014`te oynanacak.
Kadınlar baraj etabı Mart ve Nisan 2014, Play-Off ise Nisan`da oynanacak.
Kadınlar Voleybol Liginde 1. etap müsabakaları sonunda ilk 8 sırayı alan takımlar, Play-Off etabını oynamaya hak kazanacak. Play-Off 1. tur müsabakalarında takımlar (8-1), (5-4), (7-2) ve (6-3) şeklinde eşleşerek, eleme usulüne göre karşılaşacak. Elenen takım, 1. etaptaki (normal lig etabındaki) yerine dönecek, Play-Off sonucunda lig şampiyonu ve lig ikincisi belirlenecek.
1. etap müsabakaları sonunda 9`uncu,10`uncu, 11`inci ve 12`nci sırayı alan takımlar, ilk etaptaki puanlarını baraj etabına taşıyacak. 4 takım (9, 10, 11 ve 12.) federasyon tarafından belirlenen iki ilde, üçer günlük "lig usulü 2 devreli turnuva" maçları oynayacak. 1.etapta alınan puanlar ile iki turnuvadaki alınan puanların toplamı sonucunda son iki sırayı alan takımlar 2. lige düşecek.
Play-Off etabı sonunda lig şampiyonu olan takım, Türkiye`yi Avrupa Şampiyonlar Ligi`nde, lig sıralamasındaki diğer takımlarda sıra ile Avrupa kupalarında temsil edecek.
 
Paylaş