Bu maç 6 puanlık

Ç.Dardanelspor kendisi gibi zirve hedefli Hacettepe`nin konuğu oluyor... Yarın Ankara - Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak zorlu müsabakanın sonucu ligin gidişatını etkileyecek nitelikte...

364
3.lig, 2.grupta çok takımla yaşanan zirve yarışına yeni bir boyut getirebilecek maçta Çanakkale Dardanelspor başkentte Hacettepe ile karşılaşıyor. Müsabaka hazırlıklarını Futbol Direktörü Tamer Tuna yönetiminde tamamlayan Kırmızı-Beyazlılarda deplasman seyahati bugün yapılıyor. Evinde puan kayıpları yaşasa da dış sahalarda elde ettiği parlak sonuçlarla "Deplasman Takımı" ünvanını alan Çanakkale Dardanelspor yarınki kritik müsabakaya yine galibiyet parolası ile çıkacak. Aynı gün ve saatte Adnan Menderes Stadı`nda başlayacak Aydınspor 1923 - Adıyamanspor maçının sonucuna kulak kabartacak. Manavgat Evrensekispor maçında gözlemci ve temsilci raporlarına dayanılarak 2 müsabakadan men edilen Murat Akçay ile 7 maçlık cezası Tahkim Kurulu`nca onanan Faruk İlhan Hacettepe`ye karşı takımındaki yerini alamayacak.
 
Maçı Bülent Birincioğlu yönetecek
Yarın Ankara Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadı`nda saat 13.30`da başlayacak Hacettepe - Çanakkale Dardanelspor maçında Trabzon`da öğretmenlik yapan Ulusal Hakem Bülent Birinci-oğlu düdük çalacak. Birincioğlu`nun yardımcı hakemliklerinde Suat Fidan (Artvin) ve İlker Takpak (Trabzon) bulunacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Sinop`tan Mahmut Koca. Müsabakanın gözlemcisi Celil Aykan. Maçın hakemi Bülent Birincioğlu son orta görevinde Fethiyespor - Polatlı Bugsaşspor arasında oynanan ve 1-2 sonuçlanan 2.lig maçında düdük çalmıştı.
 
3.Lig, 2.grupta haftanın hakemleri
(9 Aralık 2012 Pazar)
13.30 İskenderunspor 1967 - Kilimli Belediyespor Özgür Aygün
13.30 Trabzon Kanuni F. Kulübü - Sivas D.Eylül Bld.spor Erkan Yurtsever
13.30 Ümraniyespor - Derince Belediyespor Yusuf Yılmaz
13.30 Manavgat Evrensekispor - Belediye Bingölspor Harun Yücedağ
13.30 Aydınspor 1923 - Adıyamanspor Emre Malok
13.30 Bursa Nilüferspor - Menemen Bld.spor Ali Şalk
13.30 Silivrispor - Erzincan Refahiyespor Bilal Kunt
13.30 Hacettepe - Dardanelspor Bülent Birincioğlu
13.30 Batman Petrolspor - Gebzespor H.İbrahim Yıldırım
Paylaş