Bu lig çok zorlu

Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu`nda güçlü rakibi karşısında set alamayan Çanakkale Belediyespor henüz puanla da tanışamadı. Setler; 25-18, 25-23, 25-15 sonuçlandı. Acıbadem Bayanlar Voleybol Liginde klasmanın rengi de belli olmaya başladı. Takım-lar üsttekiler ve alttakiler şeklinde ikiye ayrıldı.

691

File`de güçlü takımlar doğal olarak maçlarını kazanırken, sürprizli sonuçlar yaşanmıyor. Çanakkale Belediyespor`un 6 Kasım 2013 çarşamba günü Anafartalar Spor Salonu`nda saat 18.00`de karşılaşacağı Sarıyer Belediyespor maçı büyük önem taşıyor.
 
 
Mekik “Önümüze bakacağız”
 
Ç.Belediyespor Antrenörü Vedat Mekik ligde üçüncü mağlubiyeti aldıklarını belirterek" Üzgünüz, ama maraton devam ediyor"dedi.
 
Mekik, deplasmanda oynadıkları ve 3-0 yenildikleri Bursa Büyükşehir Belediyesi maçıyla ilgili değerlendirmesinde, Bursa`ya galibiyet için gittiklerini, ancak istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ve çok basit hatalar yaptıklarını söyledi. Rakiplerinin kendilerinden daha iyi olduğunu ve maçı kazanmayı arzuladığını dile getiren Mekik, "Ligde 3`üncü mağlubiyeti aldık. Üzgünüz ama, maraton devam ediyor. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Çarşamba günü (yarın) evimizde Sarıyer Belediyesi ile oynayacağız. Bu, hedef maçlarımızdan birisi. Amacımız seyircimiz önünde ilk galibiyeti alıp, onlara bu mutluluğu yaşatmak" diye konuştu. Mekik, çalışmalarının aralıksız sürdüğünü, sakatlığı süren Ebru ve Elif`in durumunun henüz netlik kazanmadığını ifade etti.
Paylaş