Bravo Dardanel!

Hızla form tutup, olumlu sonuçlar alan Kırmızı-Beyazlı takım rakiplerine korku vermeye başladı...

545
Müsabakalarda direnç, inanç, hırs ve sabır göstererek başarılı olan Boğaz ekibi, özellikle deplasmanlarda ikinci yarılarda attığı gollerle yükselişe geçti.
 
Çanakkale Dardanelspor’un lig ve kupada tırmanışı devam ediyor. Mücadele verdiği 3.lig, 2. grupta 4. hafta geride kalırken, dış sahalarda art arda 2 galibiyete imza atan Kırmızı-Beyazlı takım ismini şimdiden zirve yarışına yazdırdı. İç sahada yaşadığı puan kayıplarını deplasmanlarda telafi ederek, ligin favorileri arasına girdi. Ligin yanı sıra Türkiye Kupası’nda da iddiasını ortaya koyup, 2 tur birden yükselen Çanakkale Dardanelspor bu sezon çift kulvarda koşmanın onurunu taşıyor. Gençliğini tecrübesi ile harmanlayıp, maçlarda direnç, inanç, hırs ve sabır gösteren Kırmızı-Beyazlı takım hemen tüm müsabakaların ikinci yarılarında attığı gollerle dikkat çekiyor. Rakiplerini başarılı kondisyonu ile sallayan Boğaz ekibi şimdiden rakiplerine korku, sevenlerine güven vermeye başladı. Kırmızı-Beyazlı takım önümüzdeki günlerde çekilecek kurada Türkiye Kupası’nın 3. turunda eşleşeceği rakibini bekleyecek. 7 Ekim 2012 pazar günü ise kendisi gibi 7 puana sahip Batman Petrolspor’la 18 Mart Stadı’nda karşılaşacak. Bu sezon ilk iç saha galibiyetini alarak, seyircisi ile bütünleşmesi beklenen Çanakkale Dardanelspor’da zorlu karşılaşmanın hazırlıkları bugün başlıyor.
 
3.ligde statü
54 kulüp 3 grupta mücadele edecek. Her grubun birincisi olan 3 takım doğrudan TFF 2. Ligi`ne yükselecek. Her grubu 2., 3.,4. ve 5. sırada bitirecek takımlar Play-Off oynama hakkı kazanacak. Play-Off`larda, grubunu ikinci sırada bitiren takımlar ile aynı grubu beşinci sırada bitiren takımlar; üçüncü sırada bitiren takımlar ile aynı grubu dördüncü sırada bitiren takımlarla eşleşecek ve tek maç eleme usulüne göre müsabaka yapacak. Bu karşılaşmaları kazanan ekipler final oynayacak ve finalde kazanan takımlar ise TFF 2. Ligi`ne yükselecekler. Böylece toplam 6 takım TFF 2. Lig`e terfi edecek. 3.ligde gruplarının son 3 sıralarında kalan toplam 9 ekip Bölgesel Amatör Lige (BAL) düşecek.
Paylaş